![]() |
Re: Galati - Braila
2 Attachment(s)
Urmatoarele 2 Probe speciale PS4 si PS5
|
1 Attachment(s)
AFIS RALIU FAN CLUB VOLSKWAGEN 22.05.20100 BRAILA locatia PROMENADA MOLL
|
o initiativa frumoasa, sper sa vedem niste poze.
|
scuze de offtopic ... este cineva de prin galati care sa monteze folie pe geamuri ? am luat folia si am lipit-o dar pe luneta a iesit aiurea tare . trebuie sa o dezlipesc si sa pun alta . daca se pricepe cineva sa puna ( contracost bineinteles ), atunci sa imi dea un pm .
|
cand dezlipesti ai grija sa nu strici traseele la dezaburire sunt o gramada de firme prin galati care monteaza folie...
|
3 Attachment(s)
Un brailean urca la inceput de sezon pe locul 2 la clasa H3 in campionatul national de VTM
Este Dragos Trifonescu, mereu mai bun, mai competitiv, pe Golful cu nr 89. Bravo Dragos !! |
Care mergeti pe 6 la linute la Alexeni( Urziceni) ?
din Gl mergeti..care va dati ? |
Quote:
|
Conform calendarului competitional, pe data de 26.06.2010 se va desfasura concursul RALIUL PESCARILOR. Concursul are si o tenta distractiva. Se vor intocmi 3 clasamente: 1.clasamnet general, 2 clasament piloti 3.clasament probe specific pescaresti. Startul concursului va fi din Braila, probe special la Promenada Braila iar finalul concursului va fi la Balta Albina, langa Braila. loc in care se vor desfasura probele cu specific pescaresc. Cea mai spectaculoasa proba va fi probabil, slalomul cu barca pe lacul Albina. Nu ratati acest concurs. Va asteptam cu placere.......vom reveni cu amanunte despre concurs
|
4 Attachment(s)
Probe speciale si regulament particular RALIUL PESCARILOR 26.06.2010
|
Maxima invitatie pt baietii din GL ..care nu au indraznit pana acum sa se prezinte pe la evenimentele noastre...gen ..am o honda si fuge ...drept...acum e momentul sa veniti si la o accelerare mai virajata
https://forum.4tuning.ro/42-galati-br...ml#post3478034 pe 17 iulie facem iar la Carefour in parcare 3 probe de indemanare..poate mai ajungeti si voi din GL ( in afara de GTR..care a fost mereu -respect! ) sunt disponibil pentru detalii pe: -mobil -fix -fax -hi5 -raspund la semnale cu fum - nu am spatiu pt porumbei calatori |
poate ceva pe 400 ar fii ceva mai atractiv, zic eu..
|
cu siguranta ar fi distractiv pe 402 metri dar e mult mai greu de organizat...atat putem sa facem acum...
dar...cu siguranta si pe astfel de trasee te poti distra..dovada ..de fiecare data am avut o groaza de participanti ..si nimenu nu s-a plans..voi in galati sunteti mai retrasi cand vine vorba de "indemanare"....poate va tenteaza totusi ....intrarea e moka... |
Quote:
|
mai multe detalii legate de probele astea de indemanare ? :) intreb ca nu prea stiu detalii de ele . lincul pe care l-ai dat nu merge
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning