Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

B-13-FFA 04-07-06 16:06

Re: Fumator/Nefumator

tigarile... cam nashpa....esi fumez :P. incercati narghileaua e prea marfa. si nu e tutun k la tigare, e cu totu altceva

Zerofast 04-07-06 16:24

nefumator.....ca pe la 70 ani ma duc dreq....

Gabi 04-07-06 16:32

Quote:

Originally Posted by B-13-FFA
tigarile... cam nashpa....esi fumez :P. incercati narghileaua e prea marfa. si nu e tutun k la tigare, e cu totu altceva

Tzatza de matza narghileaua frate! Pentru craiovenii dornici de narghilea recomand Serai (vis-a-vis de Facultatea de Medicina, cladirea veche) sau Cover (str. Brandusa, perpendiculara pe strada cu biserica Madona Dudu).

EvLSant0S 04-07-06 19:33

azi a fost cu adevarat prima zi in care mi-a fost scarba ... sa-mi cumpar tigari ,si sper sa fie ultimul pachet cumparat...

peter 04-07-06 20:23

azi am fumat 2 pachete....incredibil...nou record...

P.S. si 3 cafele..

P.P.S. mie frica sa nu-mi zica doctoru ca mai am 3 ani de trait..:(

Gabi 04-07-06 21:23

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
azi a fost cu adevarat prima zi in care mi-a fost scarba ... sa-mi cumpar tigari ,si sper sa fie ultimul pachet cumparat...

Daca tu te lasi de fumat, jur ca eu ma las de tigari si Cola! :peace:

bodyspeed 04-07-06 22:03

Quote:

Originally Posted by Gabi
Daca tu te lasi de fumat, jur ca eu ma las de tigari si Cola! :peace:

de cola..... :rolleyes2 pana aici ;)
n-ai cum

peter 05-07-06 13:09

da ce are mah cola ? e buna...:D

azi imi propun sa fumez doar un pachet.....

Gabi 05-07-06 13:29

Quote:

Originally Posted by bodyspeed
de cola..... :rolleyes2 pana aici ;)
n-ai cum

Body, pentru mine Cola a inceput sa devina un "lux" de cand am sobolani in stomac (a.k.a. ulcer), asa ca nu mi-ar fi greu sa ma las de consumat, pe cand tigarile... aici e alta mancare de peste :lol:

sandrei 05-07-06 15:23

Quote:

Body, pentru mine Cola a inceput sa devina un "lux" de cand am sobolani in stomac (a.k.a. ulcer), asa ca nu mi-ar fi greu sa ma las de consumat, pe cand tigarile... aici e alta mancare de peste :lol:

peste inca 10 ani gabi....o sa ai dintii negrii...cum aveau asiaticii pe vremuri...si-i faceau cu smoala!! :)))

Gabi 05-07-06 16:17

Quote:

Originally Posted by sandrei
[...] si-i faceau cu smoala!! :)))

Lasa frate, ca mi-i fac si eu cu aracet :lol:

bluey 05-07-06 20:48

Nefumator.
Nici macar n-am avut curiozitatea sa incerc vreodata (daca interesa pe cineva asta ) :)

bodyspeed 05-07-06 21:46

Quote:

IMI PARE RAU.... :sad: :sad: :sad: ATUNCI AI GRIJA... DE TINE ;)
P.S.::: gabi lasate de fumat e mai bine asa

sandrei 06-07-06 01:18

1 Attachment(s)
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: gabi, dupa tratamentul cu aracet!!!!!

sandrei 06-07-06 01:19

se pare ca de la cola s-a cam bronzat putin la fata...dar e mai sexy asa....nu baieti ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:30.

- Copyright 2026 4Tuning