![]() |
Re: Tabel cu motoare si norme de poluare recunoscute de RAR
Quote:
|
Salut, un polo 1.4i , an 2000-2001 , 40kw, akp, ce euro poate fi?
|
Va salut
ami spuneti si mie pt. Skoda oc tavia 2 . Cod motor BXE /77kw /105cai /fabricatie 04.2008 (cutie manuala M5) adusa din Italia ce euro iese si ce noxe (co2) ? |
EURO 4, co2 nu stiu exact.. pune si tu ~130 in calculator
|
Mercedes C-Klasse W203, motor 1998cmc 120kw, cod M 111.955, transmisie automata, aveti idee ce norma euro iese la noi?
Prima inmatriculare 01.2001 Merci! |
Euro 3
|
1 Attachment(s)
Buna ziua si LA MULTI ANI!
Ma poate ajuta cineva cu norma E2 sau E3 pentru Lancia Lybra 1.9 JTD SW ,inmatriculat 07.02.2001 cu brieful atasat? |
Salut,motorul de focus 1,FYDB ce euro este??
|
Sal!Ford focus 1.6 benzina zetec,FYDB,ce euro are!!
|
Salutare. Tot caut si nu gasesc nimic sigur. Sunt interesat de un Ford Focus sau Mondeo, anii 2001-2004, motoare 1.6 sau 1.8 benzina. Am vazut multe masini aduse din germania, care eu pe brief-ul mic scris clar "Euro 4". De unde sa stiu ca iese euro 4 la rar?
Am vazut si un ford focus din 2003, proprietarul spunea clar ca e EURO 3. |
Daca in briful nemtesc scrie EURO 4, asa o sa iasa si la RAR.
Si DA, sunt Focusuri, Astre, etc fabricate chiar in 2003 cu motoare EURO 3. Pt piata germana norma EURO 4 s-a folosit de fabricanti inca de la mijlocul anului 2000, dar pt alte tari (Italia, Franta, Anglia, Spania, Romania, etc) s-a continuat in paralel montarea de motoare EURO 2 si 3. Asa ca exista riscul sa isi traga unii tzeapa singuri daca se iau doar dupa anul de fabricatie. Deci, poate avea dreptate proprietarul Focusului din 2003 de care zice ca e EURO 3. Dar daca el e fraier ca nu s-a uitat pe ce da banii, nu inseamna ca toate masinile din 2003 au aceiasi norma euro ! NOTA: Si in Germania s-au vandut Focusuri EURO 3 fabricate pana prin 2003, dar este vorba de cele cu cv automata, iar in brif scrie EURO 3. |
Quote:
Daca vrei mondeo 1,8, am unul de vanzare, recent adus, euro 4 in brief...deci nu te doare capul. :) |
Salut. Am cumparat un Opel Astra G 1.6 benzina din 2003 iar pe Brief scrie Euro 3 und D4, dar cel de la care am luat-o a zis ca e sigur euro 4. Eu pana acum nu am vazut Astra pe benzina din 2003 sa iasa euro 3 sau euro 4, voi ce parere aveti???
Va multumesc |
Este euro 4 stai linistit .
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning