![]() |
Re: Discutii intre membrii grupului Tigra Club
Vezi ca sunt la Autokarma, in bucuresti . Eu imi luasem albe si aratau foarte bine(masina fiind rosie) .
Pretul era de 11,12 ron sau 15 bucata , nu mai retine exact . Iti poate spune cineva care are fisa actualizata pe autokarma . De oglinda vezi pe la dezmembrari sau in targ la Vitan . Mie mi-au fost furate de 3 ori oglinzile(cu totul ) :rolleyes2 si pot sa-ti spun ca sunt destule de scumpe(noi) , chiar si numai oglinda . |
O oglinda noua de Tigra este in jur de 574 lei.
|
Quote:
@BC-20-LET am cautat pe site la Autokarma dar nu am gasit :( |
Quote:
|
Quote:
|
Merge.Te duci cu suportu la aia sparta si o lipeste peste. Daca nu cauta la dezmembrari sau stiu eu pe cineva car dezmembreaza o tigra din Mangalia da e cam scartar omu si nu prea te intelegi cu el si nu stiu daca e comvenabil sa iti ceara cine stie cat + transport ajunge la un pret destul de mare.
|
oglinda e curbata
|
Quote:
|
:DCe pot sa zic. Succes:D
|
Da din discutiile purtate cu asa zisii moderatori se pare ca undeva prin regulamentul lor pe care nimeni nu sta sa il citeasca ...exista o rubrica ...prin care rezulta ca e interzis sa transmiti linkuri prin PM. Ei zic ca : ....prin PM se pot oferii numere de telefon mobil si se pot contacta intre ei membrii, sau adrese de e-mail. Ma rog....ideea e ca cineva de aici ii tine la curent...si din experienta mea trecuta cu ei ...le e al draku de frica de concurenta ...si vad din noi un posibil adversar. :D super tare... Ideea e ca cei ce detin clubopel nu sunt posesori de opel , deci nu fac asta din suflet , cu pasiune adica. Dar le e frica de concurenta pentru ca au profit de pe acel site, nu ma intrebati de unde , probabil cu reclama ceva , habar n-am dar exista un profit mare , pentru ca din cate am inteles chiar castiga ceva-ceva.
Nu am nimic cu situl lor , dar de obicei cei ce devin asa mari in sensul ca sunt multi utilizatori , de obicei li se falfaie de 1-10 membrii cu ban ....asta e cand esti mic te mai gandesti daca sa dai afara un membru pentru o porcarie de link , cand ai putea foarte bine sa il avertizezi si sa stergi linkul .La ei ...e o rupere sa iti dea ban. :D Ps: scuze de offtopic:nospam:Please! Quote:
|
RESPECT pentru 4tuning!
Nu sunt suparata pe cei de la Club Opel, fiecare cu regulile lui, dar sunt profund dezamagita. |
Quote:
Fa-le o vizita daca nu, pe splai , la intersectia cu Mihai Bravu , pe partea cealalta de reprezentanta MB . |
Quote:
|
salutare la toti.am o rugaminte a dat cineva bordul jos la masina in ce se tine toata partea de la geam ca nu gasesc suruburile.tot bordu nu bucati.
|
Da ce ti-a venit sa dai bordu jos???
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning