Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

VaLeX 03-06-09 00:35

Re: Masina mea: Astra F - NT 23 VLX -

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2376332)
sa te vad eu cum mergi cu ea peste cocoasele de la 1mai :)))
sau... n`ai vrea sa mergem pe un drum misto..ala de la almasi?:))))))))))))

nu cred ca o sa mai am drum pe acolo :) pe la stefan , clar nu mai trec decat pe platforma , sunt multe zone care o sa le evit , + ca as vrea o fusta pe fata...ceva , mai caut ! :)

VaLeX 04-06-09 17:29

astazi, de la drumurile minunate pe care rulez , mi-au sarit flansele de la amortizoare , mi-au ajuns in capota :| masina sta pe dreapta pana maine cand ajunge comanda, sper sa se remedieze situatia :| pisdosenia masiii

buddy_lexx 04-06-09 20:19

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2381342)
astazi, de la drumurile minunate pe care rulez , mi-au sarit flansele de la amortizoare , mi-au ajuns in capota :| masina sta pe dreapta pana maine cand ajunge comanda, sper sa se remedieze situatia :| pisdosenia masiii

welcome to the club ;)

VaLeX 04-06-09 22:14

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2381789)
welcome to the club ;)

mda, speram sa fie doar asta, si sa nu`nceapa sa cada toata masina ... :lol:

VaLeX 28-06-09 14:45

gata , Pauza 2-3 luni , sper sa reusesc sa'mi duc la bun sfarsit proiectul ! :)

realmitza 28-06-09 15:06

salut cat te-au ajuns flansele la amortizoare pt ca si eu am patit-o :(

VaLeX 28-06-09 15:10

Quote:

Originally Posted by realmitza (Post 2444508)
salut cat te-au ajuns flansele la amortizoare pt ca si eu am patit-o :(

135 ron , setul , insa te sfatuiesc sa iti iei mai dure , nu stiu, sa dai mai mult , pentru ca deja a inceput una sa'mi crape , SMF in ea calitate ...cand am sa schimb amortizoarele , am sa'mi iau altele daca gasesc mai rezistente !

buddy_lexx 30-06-09 13:17

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2444522)
135 ron , setul , insa te sfatuiesc sa iti iei mai dure , nu stiu, sa dai mai mult , pentru ca deja a inceput una sa'mi crape , SMF in ea calitate ...cand am sa schimb amortizoarele , am sa'mi iau altele daca gasesc mai rezistente !

da..ia`ti ceva mai dur mai de calitate..si pune`ti si o bara stabilizatoare ca te ajuta foarte mult!

=Virus= 30-06-09 22:10

Buddy, cred ca ai vrut sa zici bara de rigidizare, daca te referi la aia dintre oale la amortizoare :)

buddy_lexx 30-06-09 23:26

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 2451692)
Buddy, cred ca ai vrut sa zici bara de rigidizare, daca te referi la aia dintre oale la amortizoare :)

asa ..ms de corectie..;) asta am vrut sa spun! sper sa si bage la cap sfatul!

=Virus= 01-07-09 12:05

Pai putea sa isi ia, ca prinsese un super pont la un sfert de pret, dar el a preferat sa isi ia volan, ce sa ii fac eu lui? :?

Ali_ump 04-07-09 09:25

Aaaaa, domnu Valex, imi place ce ai facut cu masinutza ta , unul din cele mai aranjate Opel Astra din oras, dar parca ii mai lipseste cate ceva!

Foooolie domle , i+ar schimba look-ul total! Faruri, macar ceva mai ieftin cu angel eyes! Daca vrei stiu ceva model pe la 650 lei;) stopuri , eftine la fel! Ma gandesc ca impactul vizual ar fi cu totul altul!
Ai suspensia sport? semi-sport?

VaLeX 04-07-09 09:28

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2460715)
Aaaaa, domnu Valex, imi place ce ai facut cu masinutza ta , unul din cele mai aranjate Opel Astra din oras, dar parca ii mai lipseste cate ceva!

Foooolie domle , i+ar schimba look-ul total! Faruri, macar ceva mai ieftin cu angel eyes! Daca vrei stiu ceva model pe la 650 lei;) stopuri , eftine la fel! Ma gandesc ca impactul vizual ar fi cu totul altul!
Ai suspensia sport? semi-sport?

ms domu' de aprecieri, acu sunt in negocieri cu niste jante, o sa urmeze folie , nu asta e problema :) , farurile cu angel imi displac, daca te-ai uitat bine, pe spate am stopuri clare pe fundal negru.
Cat despre suspensie , pe fata imi trebuie amortizoare sport , in rest e semi-sport :) amortizoare si arcuri.

probabil, daca o sa am bani , cand da POD comanda de amortizoare , am sa dau si eu ...

Ali_ump 04-07-09 09:32

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2460724)
ms domu' de aprecieri, acu sunt in negocieri cu niste jante, o sa urmeze folie , nu asta e problema :) , farurile cu angel imi displac, daca te-ai uitat bine, pe spate am stopuri clare pe fundal negru.
Cat despre suspensie , pe fata imi trebuie amortizoare sport , in rest e semi-sport :) amortizoare si arcuri.

probabil, daca o sa am bani , cand da POD comanda de amortizoare , am sa dau si eu ...

Am vazut stopurile (by the way sunt cumva innegrite inca o data cu spray sau mi se pare mie?) eu ziceam de ceva cu led! Oricat ti-ar displace tie alea cu angel, tot dau mai bine decat stoc - parerea mea!

Ce fel de jante vrei si pe cat?:rolleyes2:arrow:

VaLeX 04-07-09 09:37

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2460732)
Am vazut stopurile (by the way sunt cumva innegrite inca o data cu spray sau mi se pare mie?) eu ziceam de ceva cu led! Oricat ti-ar displace tie alea cu angel, tot dau mai bine decat stoc - parerea mea!

Ce fel de jante vrei si pe cat?:rolleyes2:arrow:

Dau mai bine, total de acord, dar momentan sunt alte prioritati decat farurile si stopurile(dap, sunt date odata cu spray).
Cat despre jante, sunt acelea la care salivez de vre-un an de zile, astazi le astept de la bucuresti, fan curier.

All times are GMT +2. The time now is 06:19.

- Copyright 2026 4Tuning