Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Propuneri! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8655-propuneri.html)

GRIGO 11-07-06 18:09

Re: Propuneri!

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by xxdadixx
Santu good job, poti sa te mai joci cu el daca vrei pana marti :), Peter mai ai nevoie de ceva ore de photoshop. Grigo .. cam da :))

deci ......
io alta msina nu mai fac daca vrei sa ma primesti cu asta in echipa bine ...daca nu nu ...nu e nici o problema ....
...e ultima oara cand mai incerc sa intruu in design ....
oricum eu chiar nu sunt interesat sa ajung prea departe cu photshop`u ......
io consider ca e de ajuns pt mine cat stiu sa fac photshop .......
oricum nu prea am timp de photshop .......deci nu prea o sa imi bat capu sa scot masinile mai muilt de atat ..adica din cate ai vazut si tu mai mault de atat nu pot sa fac in photshop ......
acum u decizi daca sunt bun de design team sau daca nu ....
io oricum raman la 3d`u ....mi se pare mult mai marfa ...si prefer sa imi bat capu cu 3d`u sa il invatz mai bine ..nu cu photshop`u ..mie imi ajunge cat stiu sa lucrez in photshop ..si nu pot spune ca lucraile mele in photshop sunt rele .....
photshop o sa fac asa din cand in cand ......adica atunci cand nu am chef de 3d .....sau cine stie ce alte cauze .... intelegi matale ;) ?
si tot nu inteleg de ce nu iei in considerare lucrarea mea ..
in fine .......
si inca o intrebare ...design team este numai pt photshop ...cei care fac 3d nu pot intra in design ..?
uite si ceva din ultimu meu proiect 3d ;)
...numai bine .....
PS io zic ca bun gust am ... ;)

Oxide 11-07-06 18:46

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
deci ......
io alta msina nu mai fac daca vrei sa ma primesti cu asta in echipa bine ...daca nu nu ...nu e nici o problema ....
...e ultima oara cand mai incerc sa intruu in design ....
oricum eu chiar nu sunt interesat sa ajung prea departe cu photshop`u ......
io consider ca e de ajuns pt mine cat stiu sa fac photshop .......
oricum nu prea am timp de photshop .......deci nu prea o sa imi bat capu sa scot masinile mai muilt de atat ..adica din cate ai vazut si tu mai mault de atat nu pot sa fac in photshop ......
acum u decizi daca sunt bun de design team sau daca nu ....
io oricum raman la 3d`u ....mi se pare mult mai marfa ...si prefer sa imi bat capu cu 3d`u sa il invatz mai bine ..nu cu photshop`u ..mie imi ajunge cat stiu sa lucrez in photshop ..si nu pot spune ca lucraile mele in photshop sunt rele .....
photshop o sa fac asa din cand in cand ......adica atunci cand nu am chef de 3d .....sau cine stie ce alte cauze .... intelegi matale ;) ?
si tot nu inteleg de ce nu iei in considerare lucrarea mea ..
in fine .......
si inca o intrebare ...design team este numai pt photshop ...cei care fac 3d nu pot intra in design ..?
uite si ceva din ultimu meu proiect 3d ;)
...numai bine .....
PS io zic ca bun gust am ... ;)

man...super tare mercedesu`...dar...nu cred k potzi intra in DT p simplu` motiv k asta ii un topic d la sectziunea VT...nu 3D...so.....nu cred k potzi intra...:lol:

pufy 11-07-06 19:33

1 Attachment(s)
hope dady likes what he sees.....

frost_dani 11-07-06 19:34

deci cine a intrat, cine nu ???

peter 11-07-06 21:50

asta astept si yo..........:roll:

Ace Axel 11-07-06 22:03

si eu cred k design team-ul ar trebui sa reprezinte ekipa cu cei mai buni tuneri ... dar nu numai in photoshop... ci si in 3d si in freehand

Oxide 11-07-06 22:15

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
si eu cred k design team-ul ar trebui sa reprezinte ekipa cu cei mai buni tuneri ... dar nu numai in photoshop... ci si in 3d si in freehand

pai...cam asha ar trebui...:)

Most_Wanted 11-07-06 23:25

in dt intra doar cine merita ...si ar trebuii sa se faca si o echipa de 3d ...ca u normal ca in 3d scotzi lucrai mai reale ca noi ...fara ceatza sau alte chestii ...broaaaa

Ace Axel 12-07-06 00:07

eu cred k un design team kre sa inglobeze toate categoriile ar fi suficient

Kolegosu' 12-07-06 00:28

Mamaaa eu am fost plecat si nu am avut cum sa fac masina .... ieri am obsv. treaba cu Opelul daca asta a fost ultimul tren eu ii fac cu mana ... Bafta all ...

@Ace Axel da DT cu toate categoriile de VT-uneri este o idee buna dar sa vedem daca este si aplicabila Succes si pe tema asta .... !

P.S. O sa fac Opelul .... dar pentru placerea mea :wink:

xxdadixx 12-07-06 01:34

rabdare pana maine dimineata, va rog am fost la lucru sch 2 :)

Ace Axel 12-07-06 09:40

sa speram k "sefii" vor fi de acord... si ms

xxdadixx 12-07-06 11:10

Patriotu e ok doar sa mai lucre putin la detalii ( erori cum a selectat etc) , Frost Dani schimba-i jantele ca aia din spate nu da bine, Shantu si Most wanted are in! Restul puteti posta in continuare, s-a luat in considerare si ce ati facut pana acum, Gabi a facut progrese!! Bafta si care au intrat sa dea join.

Most_Wanted 12-07-06 13:50

unde dau join .....ca nu mai e ca inainte ca dadeam la cineva la usergrups .....rog sa se stearga postu asta dupa ce primesc raspuns

shantzu 12-07-06 14:53

user CP -> Group Memberships -> alegi din lista de acolo design team si dai join group ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:16.

- Copyright 2026 4Tuning