![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
si din nou... RESPECT!
ai concluzionat exact ce am si eu in cap, numai ca nu m-am priceput sa o spun la fel de bine.... |
D-l Cezar....plecaciuni!!!!:D
|
tot c am zis,cred cu adevarat,devilish stie :)
pt mine e suficient sa primesc o sansa... dak-mi place cu adevarat tipa...nu mai are nici o sansa :) si in treaba asta nu are nimeni d suferit,ba din contra :D |
...chill,sunt si eu convinsa d asta ;)
|
Quote:
trixi,fii sincera,tu c urasti la tine? |
...e o intrebare f grea,daca chiar vreau sa fiu sincera.
cred k,ma urasc,ptr k toata viata mea mi-am dorit niste lucruri neobisnuite,si ma urasc ptr k nu ma pot abtine sa lupt ptr astea...desi,din ce in ce mai des,simt k sunt obosita.... ...asta p linga traditionala neintelegere cu blestemata aia d oglinda...:D :D :D |
:):):):)
astept cu mare nerabdare si eu raspunsul....:) |
Quote:
|
Quote:
asta s cheama k incepi sa t maturizezi,km tarziu as putea spune...sau cine stie,poate chiar la momentul oportun |
te rog eu mult,sa nu pomenesti d maturizare...:D :D :D prefer sa ramin nebuna,aia cum ma cunoaste lumea pentru todeauna!!!!;)
|
sa ma scuzi,poate exprimarea mea e mai dura,dar asa sunt eu un tip direct,nu ma ascund dupa deget
parerea mea e k trebuie sa ai fericire p termen lung si asta vine...ghici...langa cineva deosebit cu kre sa o impartasesti...altfel...RAMAN DOAR AMINTIRI, NU "TRAIRI" ! intelegi tu c vreau sa zic |
...nu ai dc sa te scuzi!!! :D ai dreptate...si nu cred k ar trebui sa-ti faci griji ptr mine....;)
|
Quote:
am vazut k esti ambitioasa :) dar cu suzie cum ramane,mi-o dai ori ba? :D |
p Suzie????:shock: tu mi-ai incredinta-o p a ta????:D :D :D
ai pm! |
....crede`ma trixi cezar e unic in felul lui :lol: altu` k el eu nu am vazut si nu k as avea vreo cine stie ce varsta sa cunosk dar iti zik sincer k e ceva decapu lui...e baiatu` care a daramat multe tipologii si stereotipuri de fapt clisee...si tu cezar mai usor mama mai lasa fata sa mai respire nu de alta da te trezesti cu exact ce nu iti place tie sa zik k nu mai poate ;)http://www.abestweb.com/smilies/approval.gif
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning