![]() |
Re: mashini de prin botosani
aaaa....da ?? bv tie....auzi....da tu lucrezi acolo la tele m si esti preten cu prisecariu de stii atatea si toate adevarate ???
|
Lucian Viorel Zlate si cam atat,nu va mai certati :rolleyes2
http://www.iasi4u.ro/smecher-cu-ferr...onducere_1087/ |
curios ca passatul cameleon care a fost a lui bixy nu a aparut pe aici
|
8 Attachment(s)
ce ziceti de limuzinele astea?sunt din BT....300c ul cred ca este a lui tabu....ca sta parcat acolo
|
Quote:
|
Da voi in ce oras traiti de nu stiati de astea doua? 300C-ul e sigur a lui Tabu (din surse extrem de sigure, adica rude) si golful ala il stiu de cand a aparut, da numa acolo sta parcat si nici nu m-a interesat.
|
golful e a lui mandea,o sa fac niste poze la interior ca e mai interesant :D
|
Am vazut mainainte o Supra rosie cu numere straine , arata super tzipla si so si lansat asa cat de cat , stie cineva ceva ?:)
|
mk3 sau mk4?
|
Am vazut si eu acum doua saptamani un mk4 rosu cu nr straine. posibil sa fi fost aia de care vorbeste oliver
|
Sa vedem, poate vrea proprietaru niste poze... :D
Astept raspunsul ! :twisted: |
mk4,azi a stat toata ziua parcata langa tex
|
da mk4... frumosa deci nu mai imi iau eu mk4 de acum sper la un nissan silvia iar daca apare si din ala fac tot c pot si imi iau Skyline GT-R dar nu asta ultimul model ca e urat tare
|
Quote:
Quote:
Daca zici ca Skyline GT-R modelu nou e urat .....#-o nu se discuta gusturile , dar a fost votata cea mai frumoasa masina scoasa de nissan si cea mai reusita , e bestiala :) nu ca m-as lua dupa nu stiu ce reviste , dar e beton tare de tot masina :) |
Oliver era doar parerea mea.Nu imi place forma si nici nu sunt un fan al motoarelor in V...cum ziceai si u gusturile nu se discuta.:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning