![]() |
Re: Impreza WRX - TOBA^
sper cat de curand sa nu mai fiu fair play si sa ii bat pe toti !!! sa nu mai postez cand mananc bataie !!!:)))))
|
frumos bafta in continuare urmaresc de ceva timp topicu tau si leai dat la unii o palma ;)
|
anul viitor vreau sa le dau un PUMN !!!:))))
|
KING OF EUROPE DRAG :
https://vimeo.com/30315534 |
1 Attachment(s)
Plecat la Drag Racin Event Tulcea -ultima etapa din anul 2011 !!!!
|
Quote:
Succes:-) Sa le dai cate un pumn:)) Ce bine ar fi daca s-ar rasturna toate masinile la mine in garaj:)) |
Quote:
Succes la curse! |
Multumesc !!! masinile sunt deja pe aeroport !!:D
|
Succes !
|
Quote:
Bafta azi si sa asteptam posturi cu victorii!:D |
Felicitari Toba pt locul 2 la ultima cursa de la Tulcea !!!
Desi masina nu a mers la parametrii maximi ai reusit sa scoti ce e mai bun din ea !!! Felicitari !!! :D |
Multumesc Ernest ! Am fost incadrat la o grupa mai sus,adica S6 pt ca aveam butelia de nos !!Masina nu a mers chiar deloc in parametrii ei ... pe undeva ya aer fals ... e bine ca acum am timp sa remediez problema !!!
In finala am ramas cu : un BMW X5,Porsche 911 Turbo si Audi RS6 In semi-finala cu NOROC am batut 911,iar in finala am fost batut (NORMAL)de RS6!!! Asa am castigat fara sa cred locul 2 la grupa S6 !!! Vreau sa mentionez ca a fost o deplasare foarte frumoasa alaturi de colegii de club !!! am stat pana tarziu pe pista ... na anonimii au avut de ridicat 9 cupe !:D |
locul 2 la s6?:shock: felicitari fratimiu. chiar ca acum e timp de remediat problema:idea:
|
am terminat bine anul 11:D ,UPE la anul sper sa imi fac rost de un coleg de echipa (subaru) !!:D
|
Quote:
Invitatia nu implica nici un cost! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning