![]() |
Re: Comunitatea 4tuning BRAD (intalniri, actiuni, etc.)
Quote:
|
Nu vreau sa ma laud si nici sa jignesc pe cineva dar mai intreaba pe astia mai de seama mea, ca am fost un om activ in acest oras Brad...doar din curiozitate !!
Daca vrei sa faci ceva, tre' sa te implici, ca de smecherii e plina lumea...si de smecheri...vorbesc de oameni care stiu ce vreau !!! :D Si sa nu uitam respectu' de cei care il merita...dar in Brad, nu prea sa inghesuit nimeni sa faca ceva...pacat !!! Dumnezeu sa ajute acest oras, ca nimeni nu face nimik, doar abureli :?: Cei ce se lauda prin Brad ca cine sunt ei, sunt doar aburitori, au facut doar pentru ei, Nu pentru oras....deci....cine stie, ce-o mai fi la anu' :?: |
Quote:
|
Quote:
Esti prea micut sa stii ce vremuri au fost si sunt in Brad...mai prietene !!! Nu vorbesc in necunostinta de cauza...si fiind Sarbatorile de iarna, va urez numai bine !!! :D Traiasca comuna Brad...cam asa este la ora actuala :D |
Cineva a facut exces de mancare si bautura de sarbatori?
Daca aveti ceva dispute personale va rog rezolvati-le altundeva nu pe forum. O zi buna |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si sa incheiem discutiile fara sens, exista o vorba "daca nu ai un batran, sa-ti cumperi ":D P.S. Ai vazut, daca am aprins un chibrit...era sa ia foc cutia...v-am mai scos din amorteala cred ca trebe' mai des astfel de discutii, Nu doar in vacanta :D |
Apropo, voi stiti ca pe timpul lui Nea Nicu, se organizau multe raliuri, competitii de auto-moto, aici incluzand fel de fel...indemanare, viteza etc, era foarte frumos, mai ales in coasta la Sanatoriu, super...dar asta e problema, a murit totul in Brad, inclusiv Dan poreclit "brichetarul", Dumnezeu sa-l ierte si d-nul Pana care mai faceau ceva....dar acum, activitate 0,3 !!!
Iar unii se lauda doar pe ei, in loc sa se organizeze ceva in domeniu, pacat...:D |
Quote:
|
Quote:
P.S. Vezi ca ai scris cu litere mici numele unui oras..deci, esti nervos :D Sarbatori fericite in continuare si sa ne auzim cu bine !!! |
Ne intalnim la Brad si discutam, prietene....dar sa fie timp !!!
Mie imi plac bradenii, deoarece si eu sunt....deci ai agatat un prieten !!! Mai vorbim, Noapte buna la toata lumea !!!:D |
1 Attachment(s)
Noul an sa va fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, fericire si nu in ultimul rand sanatate!
"La multi ani !" prieteni..... |
|
LA MULTI ANI tuturor si tot ce va doriti alaturi de cei dragi!!!
La cat mai multe intalnirii si distractie! Asfalt uscat, drumuri bune si line!!! Sper ca anu asta sa se oranizeze si la Brad un eveniment auto! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning