![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
1 Attachment(s)
a nice picture with NSL ....
more at www.nospeedlimit.ro/forum |
Re: NSL, filiala Drobeta Turnu Severin
cam pauza p'aici... nu mai se face nimic?! Cine se mai ocupa de angel-eyes? ca am pe cineva din DTS care are nevoie de un drosser.
|
nu`i nici o pauza dolb....
doar ca ne-am "cam mutat" pe site`u nostru... si na.... nu prea mai are lumea timp de net si alea alea...sarbatorile....pomana porcului...cadouri... incearca si trimite-l la www.carconcept.ro |
hhmmm....
nu sa postat de ceva vreme aici.. au fost schimbate cateva lucruri .. au mai disparut din membri...au aparut altii noi s-au ales noile mele "ajutoare" .. mainile mele drepte .. Lekio Bitzu ... incercam sa facem treaba multa , mai ales ca in ultima vreme .. au fost ceva conflicte si multe s-au schimbat .. |
poze..sa vedem poze cu noii membrii !!! la treaba baietii... ca nu stagnam anu asta!
|
pana o sa postez clipurile auto ...
ia priviti putin aici .. No SpeeD Limit Severin - Fun & Drift Session & Smoke Session & Spark Session !!! priviti pana la sfarsit .. nu e deloc plictisitor ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: <object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/dc0xD9nhypQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/dc0xD9nhypQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
foarte tare! super idee!
|
:lol::lol::lol:Super tare Dodo, cānd mai mai faceam īntalniri ...mai faceam şi noi nebuni dinaştea , bine nu de lungă durata ca la voi dar pe başcheţi (crampoane de la adidaşi :lol:) nu pe sanie ..
Aşteptăm clipurile auto ..:D Baftă maximă!! |
:lol: multumim de aprecieri ! :lol:
|
cateva cadre ...
in curand .... liniute cu saniaaa ... pe asfalt binenteles :)) <object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/t1evppY8RlM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/t1evppY8RlM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
ASTAZI 06.03.2009 s-au intamplat urmatoarele lucruri in filiala Drobeta Turnu Severin a clubului No Speed Limit Romania :
- Eu , DoDo mi-am anuntat retragerea din functia de presedinte al filialei. - Lekio , unul din membrii din consiliul de admistratie si-a anuntat retragerea din functia pe care o detinea. - A fost ales noul presedinte , Bitzu DAX ( e36 / e39 ) si noul vicepresedinte VALI WAL (vectra / laguna). Motivele retragerii mele sunt motive personale , pe care prefer sa nu le discut. Atat eu cat si Lekio vom ramane ca membrii in continuare si vom ajuta clubul in orice minut ! |
pfoaiiiiiii...hai ma Dodo...ce s-a intamplat?
|
Quote:
doar ca asa am simtit ca este mai bine pentru club , cat si pentru mine. oricum trebuia sa renunt in vara ... asa .. am renuntat mai devreme :D |
e decizia ta..dar sa stii ca si eu am avut multe tentative asemanatoare si mereu am avut o strangere de inima si mi-a parut rau :) ... Bafta, si daca ai nevoie de ceva... buzz or smthn.
|
asta a fost a doua tentativa ... la prima am fost "amenintzat" cu plecari masive din club daca numai sunt eu..acum i`am convins ca clubul nu inseamna doar DoDo presedinte...ci...ceva mai mult...
oricum, e decizia corecta si nu o regret ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning