![]() |
Re: FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :)
oooooooooo ce distractieeeee... hai bagati mare...
|
Ca sa nu mai punem paie pe foc si sa terminam elegant o discutie cu scantei, eu propun sa nu mai continuam, pt ca topicul nu se numeste "Cearta fetelor din arad cu sau fara masina :)".
Si... ca sa fim toti si toate nice little friendly kittycats, eu propun sa mai profitam de zilele calde astfel ca... in numele unor fete din arad va invit pe cei care doriti sa veniti la piscina de langa terenurile de tenis de vis a vis de intrarea principala de la strand. Astept doritorii sa scrie aici ca sa stabilim o zi si ora. Kisses... |
duminica is ok :D
|
Quote:
|
undei piscina acolo ca eu nu stiu ????? sau doar fetele au voie sa intre acolo ??
|
loool tekin :P nici eu nu shtiu exact unde e,dar shtie Dari ;) acuma ma gandesc ca e piscina unisex :)
|
looll ayran....
|
Draga Tekin... mai citeste odata ce am scris.
Piscina e chiar inainte de terenurile de tenis. Terenurile de tenis sunt vis a vis de strand. Intrarea la piscina se face din parcarea aceea aflata mai jos de sosea. Piscina e chiar acolo, langa casuta aceea de lemn. Si..repet...nu doar fetele pot sa intre acolo, ciiiii ... fetele invita lumea de pe forum acolo? S-a inteles?:-) |
Quote:
Te lasa Abel sa te balacesti? |
Quote:
|
dari vad ca tia placut akolo data trecuta cand am fost :P
eu merg aproape zilnik akolo.. nu e problema... logik ca ma lasa abel. Duminica va fi cam full pe akolo dar ne putem incerca norocu. Ar fi nice sa mergem toti pe acolo |
se vede ca va roade rau invidia , fetelor:lol: :lol: :lol:
Dari, ti-ai chemat intariri?nu-i mai faceai fatza singura Adelei???:lol: :lol: :lol: |
Au venit intaririle singure.
E bine cand vine cineva. Dc te roade si pe tine invidia? Cheama si tu...ca tu ai intariri la nivel mai inalt ;-) |
Quote:
iar de invidie nici nu poate fi vorba , chiar nu am pe cine sa fiu invidioasa, :rolleyes2 pe tine cumva???:lol: |
Quote:
ai un ursus de la mine mai ai unu ,ca ti-am mai promis ptr nush ce...si iti mai dau unu de ziua ta ca ai promis ca ma duci o tura cu porcu 8) deci de la mine ai 3 ursi mai un pic si ai de o lada.....cine mai sare cu un urs???haideti nu va zgarciti ,ca merita morghen ;) 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning