![]() |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
POATE CAND VEI AVEA TIMP TE VOI RUGA SA IMI FACI SI MIE UN VT LA A MEA.:rolleyes2
|
Chiar vreau si eu sa mai am timp liber...
|
5 Attachment(s)
pun si eu poze cu batrana mea.....dacia 1310 din 1988 tlx :rolleyes2:rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Hai sami prezint si eu Ursluetzu de plus :
este un BMW e30 (ursuletz) din 87" 2,4 D stok la inceput il am de vro 2 luni e primu meu bmw. eee acuma , ajuns pe maini bune (eu cu fratele am 2 mecanici eu de moment mai incepator in ale mecanici eu is mai mult cu estetica :D)nem apuct de el a primit totu electric pompa de injectie depe un urs de 90" litrometru (ca nu avea)totu la motor elctric reglaje tot calculator etc alerga ff bine fatza de cum lam luat a primit geamuri electrice oglinzi elctrice tapitzerie de piele volan //M3 ces (cel care indica ora ) //M-3 arcuri sport eleron sport dinacela micutz nam apuct sai fac poza :D. jante pe 15" super faine si sa vad ce mai urmeaza pe vitor :D...hai sa va arat cateva poze nus ff clare cas cu telefonu osa ii fac cand e gata cu camera .. :D (in pozele puse inca nu era gata osai fac cand e totu pus pe ia e inca in lucru ).sunt bucuros pentru ori ce sfat |
Quote:
|
Quote:
am facut aicia o prezentare a masini ..cine vrea sa vada clik ....multumesc! https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...-ursuletz.html |
Așa da albatros , frumos! ămi place mașina ta!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cateva poze cu masina mea:
|
https://www.youtube.com/watch?v=3IuMyLSap38 pun si eu un filmulet cu bestia mea air suspension :))
|
Quote:
|
mersi mersi de aprecieri mai urmeaza la primavara cateva modificari vopsit integral lambo dors , si intram la interior
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
bai albatros sa stiii ca ai un urs fff frumos ..sunt multe chestiii la el care mi-au atras atentia ..sa ai bafta8)8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:09. |
- Copyright 2026 4Tuning