![]() |
Re: B 28 N U T
Acel Nissan 350 cred ca este de la mine din Calarasi...vazusem un astfel de exemplar la mine in oras.
Vad ca i-ai dat goarna la Berlina:D. |
Quote:
Quote:
ce sa va zic,am fost super multumit de cazan,m-a purtat 900 km wekendul asta cu 65 de litri,si i-am dat goarna n-am mers la consum. am fost foarte surprins in vargas si varna,se uitau bulgari pe noi de mama mama,si toti aratau cu mana,eu unu ma gandesc ca,ori nau vazut dacie ori se mirau ca mam dus acolo cu,cazanul ori nu stiu. in fine,am ramas impresionat de coasta bulgareasca.merita vizitata. am ajuns si la curse ieri in constanta,dar un gabor a zis sa nu ma mai duc,ca nu se mai tin,ori ma mintit:x |
Quote:
|
Quote:
multumesc |
este un obicei la noi in romania joaca de`a cursele...ba se tin ba nu se tin
|
Quote:
|
cam nasol incarcarea la baterie
|
cand pleci la brasov? samnata dimineata? intreb ca vreau sa mergem coloana motorizata pana acolo, am mai vb noi acum 2 luni:D ce zici tiar surade? vezi ca ai si PM dar nu miai raspuns:-P
|
Suntem si noi 4-5 care mergem putem sa vb si ne intalnim undeva sambata dimineata sa plecam impreuna Mai sta cineva cu cortu daca este vreme buna?
|
frumoase pozele...
cam multe turatii pt 150.....4.500:-?? io la (nova) gti la 160-spre 170 aveam cam 4.200 oricum ai mers bine cred..:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
DOG unde e folia de pe geamuri?... In rest... numai bine, se tine tare Daciutza... Bafta in continuare!....
|
oricum imi place masinutza....e injectata:) merge a naibii ;)
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning