![]() |
Re: Poze masini !!!!
2 Attachment(s)
Wrum wrum :-D
|
4 Attachment(s)
O masina sigura pt drumurile si circulatia din miorotica Romanie !!!
Un F650 este impresionat īn orice situație. Și atunci ce să mai zici despre unul preparat de nemții de la Geiger? Un asemenea monstru este pur și simplu total pierdut pe micuțele străzi din Europa (chiar dacă de curānd a fost zărit unul īn Romānia la Mamaia), īnsă Geiger Cars s-a hotarāt să-l importe pe bătrānul continent și să-i ofere și o paletă de īmbunătățiri. Ford F650 este dotat cu un motor diesel de 6,7 litri, cu 6 cilindri, ce dezvoltă 320 CP și consumă de nu se mai oprește. De cuplul motor amintim doar că atinge 998 Nm, mașinile cu performanțe mai bune la acest capitol putānd fi numărate pe degete. Pentru a pune īn mișcare "camionul" lung de 6,5 metri și greu de 5,2 tone este folosită o cutie automată cu șase trepte, accelerația pānă la 100 de km/h fiind neinteresantă. Geiger Cars se va ocupa de importul acestui model din SUA și va putea la cerere să monteze uși de tip pescăruș, interior din piele și sistem de navigație și divertisment. sursa:promotor |
faina masina......si eu am vazut un x5 cu 4 roti pe spate se vinde cu 300.000 euro
|
4 Attachment(s)
BMW M1 Hommage
|
pare facut in photoshop
|
1 Attachment(s)
o poza beton dintr-un pictorial de pe acest site8)
imi place mult si de aceea o postez si eu aici:-P |
superba...la fel si avataru tau magda :-P
|
masina e superba...gagica,la cit e de botoasa,ii statea mai bine pe un BMW.:mrhappy:
|
4 Attachment(s)
Toyota concept car. se presupune ca e viitoarea Supra ,desi mie mi se pare cam mica pt Supra..
|
2 Attachment(s)
VW ( Dakar 2008 )
|
1 Attachment(s)
Skoda Octavia Turbo Sport RS :lol:
|
parca era un anume bmw tot asa cu muuulte tevi....e drept ca aia a fost de mult.dar a fost;) !!!
|
Era BMW`u lu GAJU. Atuncea` odata de mult prin 2004 .
|
acu' vreo 4 moshcraciuni shi un iepurash vazuram shi noi tzavile :) cineva mancase vishine sau cireshe shi scapase 2-3 samburi pe tzevi :) nu uit imaginea aia cat traiesc :D
|
4 Attachment(s)
Putere maximă, estetică de invidiat şi manevrabilitate excelentă. La vānătoare de tauri. Şi caluţi cabraţi.
Gemballa Avalanche 600 GT2 EVO Geamballa este unul dintre cei mai serioşi tuneri Porsche, fiind şi de această dată la īnălţime. Kitul estetic exterior cuprinde noi guri de aerisire, un nou spoiler faţă, un eleron GTR EVO şi un difuzor de mărime generoasă. Oricum, maşina pare foarte rapidă chiar şi atunci cānd stă. Pe partea tehnică regăsim jante de 20 de inch, suspensie modificată şi un sistem de evacuare sport. Motorul are acum 600 CP, un cuplu de 840 Nm şi accelerează maşină de la zero la 100 de km/h īn 3,5 secunde, frānarea fiind asigurată de discuri de frānă de pānă la 405 mm. Īn interior regăsim multe detalii din aluminiu, volan sport, piele multă şi orice altceva clientul doreşte. Geamballa este gată să răspundă afirmativ la orice dorinţă. Aproape. sursa : promotor |
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning