Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Animale de companie (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie.html)
-   -   Ce animale de casa aveti? (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie/653-animale-casa-aveti.html)

Al3xius 18-06-06 18:01

Re: Ce animale de casa aveti?

Le dai mancare o amestecatura de morcov cu pastarnac cu salata din branza de vaci dulce ! :) Le tii la caldura(23 grade minim) si cam atat :)

NightClubRacer 18-06-06 18:02

Quote:

Originally Posted by Leutzu_
Ia spune tu unde ai gasit paianjenul ala? :D

la tine la casa din corbeanca, si tot acolo i-am dat drumu. Poate te mai viziteaza noaptea. :lol:

Eugen_TL 18-06-06 19:48

santose mi-a venit mie o idee trasnita care ar da bine voua clubului... animalutze dinastea ciudate: soparle,paianjeni,ganganii plm... poze ...mascote pt fiecare masina ..ceva in genu asta .... .. mie unu imi place poza cu ea pe asfalt ..e beton

lool! eu zic ca-s soparle toata ziua..nici macar guster nu e ... iar iguana nici atat;)

Al3xius 18-06-06 19:54

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
lool! eu zic ca-s soparle toata ziua..nici macar guster nu e ... iar iguana nici atat;)

Crede`ma ca e iguana ! Si nu`i face bine sa stea pe masina si ce mai ziceai tu pe-acolo :)

P.S. are coada rupta cea din poza :(

Eugen_TL 18-06-06 20:07

2 Attachment(s)
soparla si iguana..e diferenta destul de mare si la cate soparle am vazut eu crede-ma ca multe toate arata cu ce are santos ;) vino cu argumente ca e iguana ca sa ma lamuresc si eu .. iguana e mai mare altfel arata ..soparla mai micuta

Al3xius 18-06-06 23:15

Crezi ca am vreun motiv sa vin cu argumente ca sa ma crezi tu? :)
O fi si soparla cum spui tu ...dar ma indoiesc :)

Eugen_TL 19-06-06 09:40

daca te-ai uita la unele aspecte cum ar fi cap si gat ti-ai da seama imediat ce animalutz este... si in plus de asta la noi nu cred ca se gasesc iguane libere;)

Cosmin255 19-06-06 09:44

1 Attachment(s)
asa arata o iguana

EvLSant0S 19-06-06 12:04

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
santose mi-a venit mie o idee trasnita care ar da bine voua clubului... animalutze dinastea ciudate: soparle,paianjeni,ganganii plm... poze ...mascote pt fiecare masina ..ceva in genu asta .... .. mie unu imi place poza cu ea pe asfalt ..e beton

haha
gaseste tu40 de animalutze din astea mici, diferite , ca fiecare sa ... cum ziceai tu ...

Al3xius 19-06-06 12:22

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
asa arata o iguana

aia e iguana matura, de-aia are gusa! :) :)

Eugen_TL 19-06-06 12:49

santose crede-ma ca daca eram in buc tu tine te-as fi ajutat
alex: intradevar aia e la maturitate,dar uitate cum arata un cap de iguana si unu de soparla... eu ti-am pus 2 poze dintre care una cu iguane cand sunt micutze si tot e diferenta! soparla are varful capului tare si in plus de asta iguane nu se gasesc la noi in romania in libertate din cate stiu eu ..corecteaza-ma daca gresesc

lascarica 19-06-06 15:48

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Hondarul
Va invidiez pt ca aveti caini... Eu inca stau cu batranii si \"sefa\" nici ca vrea sa auda de un patruped in casa... :cry:(...)

Dar cand o sa ma fac eu mare :lol:(...) o sa-mi iau un Bull-Terrier. Cred ca este cel mai amuzant caine posibil...

:lol:(...)

Pai vad c-au mai trecut cativa ani....te-ai facut mare,gata,esti pregatit?:D
Uite cine-i jos ,aici ,in atasament:-p (mai sunt si albi si negru dar dormeau acum;) )

F.R.Sonic 19-06-06 18:16

Yoo o caine!!! ce tare!!:clap:

EvLSant0S 19-06-06 19:00

Quote:

Originally Posted by lascarica
Pai vad c-au mai trecut cativa ani....te-ai facut mare,gata,esti pregatit?:D
Uite cine-i jos ,aici ,in atasament:-p (mai sunt si albi si negru dar dormeau acum;) )

SUUUUPERBI !!! II DAI ? :D

lascarica 20-06-06 10:17

Binentzeles ca-i dau...n-am cum sa pastrez 9 bulterieri...:D. Vreo 4 sunt deja rezervati(pui sunt 8 ).

All times are GMT +2. The time now is 08:30.

- Copyright 2026 4Tuning