Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

Slim29 10-06-06 00:14

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

misto tico!! eshti "tampit" rau de tot! asa imi plac mie oameni bafta si vreau sa vad proiectu terminat!!! :)) hehe cand vi prin sa ma dai si pe mine o tura!!

B-69-TAU 10-06-06 03:04

Quote:

Originally Posted by slim4r5
misto tico!! eshti "tampit" rau de tot! asa imi plac mie oameni bafta si vreau sa vad proiectu terminat!!! :)) hehe cand vi prin sa ma dai si pe mine o tura!!

incearca sa te abtii putin mai mult la cuvinte din astea, nu-l cunosti pe alex si nu cred ca ii pica bine, sfatul meu!;)

topser 10-06-06 08:22

dak vezi bine a pus "tampit" in ghilimele , cu toate ca putea sa foloseasca o alta exprimare !

topser 10-06-06 08:22

dak vezi bine a pus "tampit" in ghilimele , cu toate ca putea sa foloseasca o alta exprimare !

quick_5hifter 11-06-06 21:35

8 Attachment(s)
hai ca nu m-am suparat, am inteles ideea lui :idea:

poze de azi, cu manerele astupate si cu modificarile la aripi, bari si praguri (nu sunt gata)

NightClubRacer 11-06-06 22:28

super tare a iesit, sa vedem cum va arata dupa vopsire. ;)

Leutzu_ 11-06-06 22:38

beeeton...

george GMN 12-06-06 10:56

n-am avut timp sa citesc tot ce era scris (30pag)...ci mai p sårite, am vazut toata evolutia masinii tale si pot sa zic k am ramas impresionat de tot ce-ai facut si ce mai ai de gand sa faci.
Ambitie, talent...bravo.
Succes in continuare, in tot ceea ce-ti doresti sa realizezi!

quick_5hifter 13-06-06 13:46

Quote:

Originally Posted by george GMN
n-am avut timp sa citesc tot ce era scris (30pag)...ci mai p sårite, am vazut toata evolutia masinii tale si pot sa zic k am ramas impresionat de tot ce-ai facut si ce mai ai de gand sa faci.
Ambitie, talent...bravo.
Succes in continuare, in tot ceea ce-ti doresti sa realizezi!

multumesc, multumesc! nu-mi mai doresc decat sa o vad terminata si sa arate cum vreau eu, ca restul (montajul instalatiei audio, evacuarea inox, filtrul sport, inlocuirea alternatorului etc) depind numai de bani, si in masura in care fac rost de bani, le voi face pe rand...la fel si vopseaua, cand ma voi hotari sa schimb culoarea (si talonul) si de asemenea si micile detalii (neoane exterioare, lumini in amplificatoare si in jurul difuzoarelor, fete de usi interioare customizate - de mine, evident!)
...mai am multe de facut, dar deocamdata vreau doar sa pot merge cu ea in mod decent.
cred ca dvd-ul nu-l mai vand, si daca tot il pastrez o sa-mi cumpar si un ecran pentru el (pe la toamna-iarna)

Slim29 13-06-06 23:06

alex imi cer mii de scuze dak te0am jiknit eu te=am facut "tampit" in sensul bun .. nu rau adik nu te-am injurat ..

graty 17 14-06-06 19:11

te rog inceraca sa nu mai fii off-topic si sa ne arati alte masini in topicul asta! te rog

b-69-tau

quick_5hifter 14-06-06 19:19

-slim, stai linistit ca nu m-am suparat, am dedus eu ce-ai vrut sa zici si eu nu ma supar asa repede :D
-back on topic: ziceam mai demult de un proiect de-al meu, in acelasi timp practic si estetic - m-am gandit sa il dezvalui si sa cer cateva pareri, desi eu oricum o sa o fac si pe-asta cand fac rost de timp liber.
>>>am facut rost de 2 lupe de skoda octavia rs - primul model - ele erau destinate becurilor de faza lunga, dar daca gasesc niste becuri bifazice (sau bizonice :twisted: :lol: ..dar vai! audi a seiz...) care sa intre acolo, le pot folosi pe post de faza scurta / faza lunga;
>>>fac rost de niste faruri de tico sparte, rupte, de la care sa iau numai sistemul de prindere, fara geam, fara oglinda (are cineva de vanzare?);
>>>montez lupele undeva in centrul "farului", iar spre grila radiator mai adaug niste lupe mai mici (daca gasesc) in care sa montez becuri de pozitie;
>>>daca reusesc sa le asez/fixez/reglez cum trebuie, pun fibra de sticla in jurul lupelor, astfel incat sa iasa niste faruri mai atragatoare decat cele de tico...si sper ca voi putea sa le si omologhez, daca vor fi corespunzatoare dpdv tehnic
>>>la final, fibra de sticla din jurul lupelor va fi neagra sau alba (pana atunci mai incerc un virtual tuning prin prieteni :lol: ca sa ma hotarasc)
>>>daca reusesc sa fac montajul respectiv si totul e ok, ma voi apuca sa confectionez si niste stopuri cu led, in aceeasi maniera...cercuri cu leduri, iar in jurul lor fibra alba/neagra...dupa asta va fi un pic mai speciala masina :-)
>>>revin cu poze cu lupele de care ziceam, poate sugereaza cineva o varianta mai buna
>>>masina prinde contur pe zi ce trece (legat de tinichigerie si chituiala), dar nu pot face poze de fiecare data....si cu siguranta nu sunt multumit de rezultate, dar asta este, cat dai atata face :cry:
>>>asa cum obisnuiesc de ceva timp, va voi tine la curent cu tot ce e nou.
numai bine!

quick_5hifter 14-06-06 19:29

graty_17, nu "ne" suparam, e frumos tico, unii dintre noi il stim deja de prin saloane&shit, dar e cam devreme sa facem comparatie; pe langa asta, bugetul meu e mai restrans decat al proprietarului celeilalte masini, el reusind sa-si termine masina in scurt timp ca sa arate asa.
in plus, presupun ca dry-shot-ul ala de nitrous express este pus acolo numai pentru poze...daca ma insel, revino cu detalii pls - thanks

graty 17 14-06-06 21:32

Intradevar ai avut dreptate cu acel stingator!

SaLLa 14-06-06 23:26

BV iti apreciez munk f mult ai ambitie mare!si proiectul tau cu farurile suna bine dak o sa il realizezi s ne pui si noua poze!multa bafta in continuare;)

All times are GMT +2. The time now is 07:46.

- Copyright 2026 4Tuning