Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Toyota Celica vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/63361-toyota-celica-vs.html)

kidu2006 11-09-08 23:09

Re: Toyota Celica VS .... ?

Cred ca nu ma mai prezint la Pitesti,si nici la provocari nu mai raspund..pana parasesc tara o sa fac o surpriza sper:shock:
Tocmai am descoperit ceva foarte interesant la masinuta mea...asa ca va rog nu mai postati aici,cel putin o vreme
Va caut io;)
Mult succes la toti

kidu2006 27-10-08 22:35

Se mai baga careva?acu cat mai e uscat p`afara ... :rolleyes2

shadowro 28-10-08 04:57

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1747235)
pff...
La 105Cp tu consumi 7%.
Nu prea e rentabila benzina asta.
Daca iti spun consumul meu la viteza aia balesti pe tastatura si o strici.
Ia-ti diesel :P

la ce pret are benzina acum nu se mai merita sa induri cloncanitul si fumul de tractor :))))))

kimi 28-10-08 07:25

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1830687)
la ce pret are benzina acum nu se mai merita sa induri cloncanitul si fumul de tractor :))))))

Atat timp cat faci masinile pe benzina merita sa suporti si cloncanitul si fumul de tractor;)

bluey 28-10-08 08:01

Quote:

Dai in mine sarmanule???
Dai in fabrici si uzine .
Fa-ti masina mai rapida decat un Matiz si vorbim.
Si nu pe topicul omului ca iar zice ca il provocam cu dieselele astea care nu mai sunt stock si se supara :D

t@uru 28-10-08 14:04

Quote:

Mai facusi ceva la masina de la Buzau incoa ? :paper:
Ca am reusit si eu sa nu mai scoata fum 5-u :mrhappy:
Poate ne mai incercam si noi

(scuze kidule de offtopic)

kidu2006 28-10-08 14:17

Am uitat sa mentionez,off-topicurile pe threadul meu se vor taxa cu 5l benzina,ca tot sa ieftinit :)) dati-i tare mai flacai8)
Pana una alta se anunta ceva pana in 130cp benzina sau diesel?
P.S.: Daca aveti modificari enumerati-le in PM,nu de alta,dar sa stiu de la cine o iau sau i`o dau:-P
P.S. 2: Daca este cineva cu urs 2.0 stock il astept cu mare placere,m-am mai dat cu unu care nu era 100% in forma si l-am batut,asa ca astept un urs 2.0 stock,cu toti 129cp la locul lor;)

t@uru 28-10-08 14:53

Cum mai merge kidule japoneza?...ceva schimbari pe la ea?

shadowro 28-10-08 15:09

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1831368)
Mai facusi ceva la masina de la Buzau incoa ? :paper:
Ca am reusit si eu sa nu mai scoata fum 5-u :mrhappy:
Poate ne mai incercam si noi

(scuze kidule de offtopic)

da , am mai facut niste chestii , am vandut galeria si am cumparat alta .. pe care se prinde un melc :)
o sa mai incercam desigur :D

kidu2006 28-10-08 16:32

Iauite cum tre sa iau 10l de benzina pana acu:))..mai greu e cu shaow ca`i cam departe:lol:,restu va prind io cu surubelnita prin intersectii:))
Japoneza merge bine nebuna,i-am schimbat evacuarea doar:???:niste gume de iarna,niste vopsea+kit si cam atat..momentan ma kinui sa iau nr de Bg..si porma mai arunc niste bani in pasiunea asta;)

Tael 28-10-08 17:23

kidule ne dam si noi ? am un urs de 1.6:-)

kimi 28-10-08 20:40

aceasta cursa chiar vreau sa o vad, nu de alta dar daca kidu si o ia il internez la nebuni :lol:

kidu2006 28-10-08 22:15

Quote:

Originally Posted by Tael (Post 1831735)
kidule ne dam si noi ? am un urs de 1.6:-)

Pai bai nene in primul rand esti constient ca daca esti stock nu ai nici o sansa;) nu de alta dar au mai fost inaintea ta cu 1.6
Si nu stiu de ce dar am impresia ca nu esti stock,asa ca te rog sa-mi dai un PM cu modificari + cati cai ai acum pe ea!
Stai linistit ca stiu sa pastrez un "secret";) adica ce imi spui va ramane intre noi
Am spus si repet,nu ma deranjeaza ca si in cazul tau sa ai motor de 1.6 pe urs si din 90cp sau cat are sa ai 140cp..tot ce doresc e sa stiu caii adevarati ca sa stiu si eu cum imi trage masina in functie de rezultat
MS...

alecsutu1 29-10-08 08:34

o fi 1,8 is:lol:

dun3_g 29-10-08 08:52

ce zici kidule, daca ajung saptamana viitoare prin bucuresti, ne mai dam si noi odata?
nu cred ca trebuie sa iti mai specific ce motor am ;)

All times are GMT +2. The time now is 16:24.

- Copyright 2026 4Tuning