![]() |
Re: Renault R12 Gordini
2 Attachment(s)
pentru fanii r12g :D
|
unde? ca vreau neaparat una
|
mi-am facut-o la servici
|
Quote:
|
Quote:
|
cum ai facut Bricheta? este gravata sau sablata?
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Salut.. Da.. cred ca mai intarzii cuproiectul, pentru ca nu am reusit nimic cu sablarea cu gheata carbonica. Am vorbit cu patronul firmei, care mi-a spus ca trebuie lucrat la presiune f mare ca sa ajunga la luciu metalic si onduleaza tabla. Ramane doar varianta cu nisip care imi displace, ca ramane in spatii inchise. Deci mai am de asteptat ceva timp.
Intre timp am platit deja rezervorul si ar trebui sa-mi ajunga 8) Mi-am gasit centurile, instalatia electrica, ultimele 2 cureluse care-mi lipseau (manerele pe panourile interioare ale portierelor) si am mai lucrat la cateva detalii: |
Quote:
|
Vreau sa ma documentez daca exista si alta varianta - chimic?.. Persoana in cauza mi-a zis ca stie un singur loc unde se poate galvaniza o caroserie intreaga.. Ceea ce inseamna ca se poate si decapa? Ma gandeam sa incerc sa ajung pana acolo..
|
|
Chiar la GKO am vorbit.. de fapt cred ca sunt singurii.. :D
|
Cu gheata carbonica pe caroserie auto trebuie sa uiti - onduleaza tabla clar - te invit oricand la noi sa facem o proba - avem toata gama de echipamente in domeniu si crede-ma stiu ce vorbesc - exista un echipament 'low pressure' dar este pentru curatari de finete nicidecum nu are agresivitatea necesara indepartarii ruginii si vopselei. De fapt cred ca daca ne faci o vizita putem discuta multe in domeniu, poti veni si cu piese pentru probe. Bafta! (GKO)
|
Nu ai gasit discurile ventilate? Ferodo sau Brembo gasesti pe siteurile FR si le si trimit in RO! Si garnituri pentru etrieri gasesti si la noi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning