![]() |
Re: Dacia RFG
As vrea eu sa ma las dar nu pot......asta este
acum mai am niste treaba la harb deci am plecat..... V-am salutat |
daca vrei poti. nu exista nu pot doar nu vreau.
|
sal. f bine RFG-ule;pacat ca nu ai maia gasit 1,6..eu inca mai astept;poate ,poate.....te caut cat de curand s ma duc sa usurez si eu volanta care sta si asteapata sa fie schimbata..bafta
|
Asta este ca nu am mai gasit 1.6....oricum sunt foarte multumit de cum trage 1.4 care il am....si iti zic sigur ca dupa ce o sa faci chiuloasa si volanta nu o sa iti mai trebuiasca 1.6
|
Te amagesti :)
|
Quote:
|
adica eu. daca usurez volanta, bielele, planez chiuloasa si un webber 32 dir. castig vre-o 2 3 cai ?:-/
|
Muttley nu ma amagesc...motorul chiar trage bine....
krf daca tu sau altcineva ar face ce am facut eu pe un 1.6 ar fi si mai multumit.... flocea dupa ce faci ce vrei sa ii faci du-l tata pe un dyno sa vezi cat ai |
cre-ca ii mai scump dyno ca masina.. si nu stiu daca esti in alba
|
6 Attachment(s)
Noi achizitii (proiectoarele) plus mini-sedinta foto:
|
numa de apreciat ce ai facut tu din daciuca ta!:) cum arata la inceputul topicului...:(( si cum arata acuma!!!:))FELICITARI!!!;)poate dai cu ochiul si pe la mine!:)
|
Multumesc Sorin de poze....
Iti multumesc de aprecieri sandor dar oricum mai am de munca la ea......(o sa trag un ochi la tine pe topic) |
Īmi place dăciuţa ta.... Dar vezi ce faci cu ştergătoarele că dau cam urāt aşa...
Pune-ţi stergătorul pe jumatatea geamului, ar da super! Baftă şi spor la treabă! |
Trebuie sa schimb bratul ala care vine in carosierie ca sa pot pune stergator si in partea soferului....Multumesc de aprecieri....
|
dar sterge indeajuns stergatorul ala? gen ai vizibilitate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
- Copyright 2026 4Tuning