![]() |
Re: - THE ZEITGEIST ! intra si o sa vezi altfel lumea..
poate au scos jocul sa ne pregateasca pentru ce va urma.. :???::twisted:
spark.. arunca un ochi aici..:D |
http://www.cracked.com/article_16583...end-world.html HAve fun! :)) The 5 Scientific Experiments Most Likely to End the World
|
Si totusi, daca masonii conduc lumea (Direct sau indirect, total sau partial), de ce eu (noi) inca mai ma pot uita pe net la ZEITGEIST ? De ce ar lasa aceste mici "guri de adevar"....care ar fii scopul...sa distraga atentia de la ceva ce are loc chiar acum ?
|
Quote:
Ce parere aveti ? |
uita-te la ZEITGEIST si vei observa ca atunci se termina zodia pestilor de fapt...nu prea am chef sa explic acu de dim :D
|
Pentru pasionati, a mai aparut un documentar (para-mi-se comentat de acelasi tip din zeitgeist) esoteric agenda se numeste si este fix in acelasi mod facut. Nu are rost sa povestesc, cine are chef/interes o sa il caute..sau eventual imi lasa un prv si i-l dau eu. Cat despre experimentul asta despre care tot se vbeste, nu existe motive reale de teama...cel putin pt cei care au cat de cat habar de fizica cuantica. Dupa cum stiti, teoria formarii unei gauri negre periculoase e ceva de genul : o stea la sfarsitul vietii sale are 2 moduri prin care dispare, si anume : ori explodeaza, adica o supernova, ori se contracta si devine o pitica alba. Eh...acea pitica alba trebuie sa ajunga la o densitate critica ca ea sa devina o gaura neagra. Ca o comparatie plastica..sa va dati seama de ce densitate e nevoie ca pitica alba sa implodeze, pitica alba trebuie sa aiba masa cam a zece stele ca soarele nostru intr-o sfera de diametrul mai mic sau egal cu 90 km, adica o densitate fff mare. In acest caz, forta gravitationala (care este direct proportionala cu masa) aplicata de o sfera asa mica, ar fi indeajuns de puternica incat sa provoace colapsul (implozia) astfel nascandu-se o gaura neagra. Si contrar crezurilor unora, o gaura neagra nu are 1 metru, 100 de metri diametru..gaura neagra este de ordinul atomilor in diametru si are la baza principiul Singularitatii. Ca o concluzie, este nevoie de mai multa masa decat are galaxia noastra ca sa se formeze o gaura neagra periculoasa.
Cat despre simbolurile masonice pe care le vad unii peste tot, acele simboluri sunt ezoterice si ele sunt imprumutate si de catre crestinism si de catre iluminati in aceeasi masura. Nu Biserica ia de la masonerie sau invers, ci ambele "institutii" se inspira din filologia religiilor solare reale. |
@EvLSant0S: adauga pe lista ta pe william cooper..si el e din crema :P. Si cititi-l dracu' pe jan van helsing daca vreti sa stiti ce si cum ! :D. Saauu...oricat de hilar vi s-ar parea..daca vreti sa stiti si cauza lucrurilor, nu sa cititi doar despre efecte...ascultati-i pe mastri, incepand de la buddha, iisus si terminand cu dalai lama si mahatma ghandi.
|
Quote:
imi explica si mie cineva in plm pana la urma el chiar a existat? e doar o sursa de inspiratie pentru altii ... sau ce *** ? |
Quote:
si cine naiba s-a gandit sa faca asa comparatie :)) |
@EvLSant0S: desigur ca a existat, dar la vremea respectiva a fost perceput ca un maestru ce propovaduia mantuirea prin Sine...zeificarea I-a fost acordata in Consiliul de la Niceea (325 dupa Christos), cand a fost considerat egalul lui D-zeu, asadar El=D-zeu, de aici si Sfanta Treime. A existat, dar nu cum il percepem noi acum...Dar orisicum, MUNCA Lui conteaza, nu aspectele astea superficiale..cum L-a chemat de fapt, cat a trait..bla bla..astea sunt nimicuri, MUNCA si invataturile.
|
Am vazut si eu filmul. Si pentru mine a fost cel mai trist lucru pe care l-am vazut vreodata. Este trist, pentru ca nu putem face ceva impotriva. E ca si o boala, stim ca o avem, stim ca vom muri, dar nu putem face nimic. Puterea mass-media, este prea puternica. Din cate vedeti, chiar acum cititi mesajul, folositi calculatorul, si nu realizati ce se intampla.
Trist.. foarte trist. Pentru ca *eu* cel putin stiu, ca sunt un mic pion din intrun set mare de sah. Totul ce pot face e, sa traiesc mai departe. Macar vad cu alti ochi. @ERY: Din cate vezi nu are copyright. Ce stim de mic, ce nu avem voie, aia vrem. Deci automat putini se intereseaza de acest film. Dar din cate am zis puterea mass-media e prea puternica, crezi ca ar schimba documentaru asta ceva? Sunt o gramada de grupuri, naturisti, satanisti si tot felu de adunari care zic ca --------. Noi care am vazut filmuletul, facem parte tot din un asa fel de grupa. Deci suntem o minoritate. Nu scot filmuletul pt ca atunci ar fi suspect, nu te gandesti? Ar trebui indusa toata lumea in eroare, de genu uitativa la film si trezitiva la realitate sau muriti in 24h daca nu faceti asa. Poate atunci i vor atrage atentia, pana atunci vor fi majoritatea hipnotizati de mass-media. Probabil ca in acest moment, te gandesti ce sa faci si cum sa schimbi situatia, dar peste 4 min dupa ce ai intrat in alta categorie pe forum, vezi o masinuta, o fetita. Ai si uitat despre ce s-a vb aici. Astfel revii printre cei orbi si faci ce ti se va cere. De asta este asa trist. Sincer acum i inteleg pe cei din iraq. History *fake*. Pana cand nu va iesi din evidenta *o religie* care sa arate oamenilor adevarul, totul va continua si planul nu va esua niciodata. Chiar daca ar iesi un astfel de grup in evidenta, pt oameni, ar fi un alt grup, de Alien* experts, care dupa un timp sunt redusi la tacere. Ar trebui cel putin o tara, cu tot cu parlamentu sa fie impotriva acestui plan, altfel.... vom juca incontinuare jocurile noastre, vom arde cauciucuri, vor muri alte milione de oameni. Pai de ce sa fac eu ceva impotriva.. sa faca alti, nu? (si aia zic tot asa... si nimeni nu baga de seama pana incep astia sa se joace cu nucleare si....) No Happy, but the END. |
pe 3 oct apare zeitgeist 2 :D beware
www.zeitgeistmovie.com |
|
asta e ce a prezentat si EvLSant0S mai devreme
e doar un intro la zeitgeist2 ... sau zeitgheist partea a4a ... |
nu e intro..are 2 ore
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning