![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Quote:
si ba am un topic cu audi asta |
11 Attachment(s)
Astazi vreau sa va prezint primele mele doua tutoriale care sper , ca nu au mai fost prezentate :
In primul tutorial va voi arata cum sa faceti un tub de NOS(N2O) : -avem nevoie de un capacel de la un pix ca cel din imaginea 1 -il desfacem cu grija 2 -pastram capacul 3 iar pixul il punem deoparte pentru ca il mai putem folosi la alte piese -dupa cum vedem in imaginea 4 capacul are o gaura unde se infileta pe mina pixului.Aceasta se va acoperi cu putina poxilina 5 astfel incat sa fie o suprafata plana. -in imaginea 6 dupa cum se vede ,vom face o mica gaura cu un ac incins , pentru a putea aduga un mic surubel 7 -ultimul pas 8 este optional daca doriti sa adugati o sigla cu o firma care produce obiectul mai sus prezentat. Al doilea tutorial va prezint cum sa construiti un suport pentru tubul de NOS : -avem nevoie de o bucatica de poxilina pe care o framantam si o lasam sa se intareasca intr-o forma dreptunghiulara 9 -dupa ce s-a intarit o scobim in forma tubului de NOS pentru a ii putea face loc 10 -rezultatul final : tubul de NOS sustinut de suport 11 -suportul se poate colora in functie de preferinta. |
ahhh...cum de nu mi-a trecut prin cap asta:(...bravo ...felicitari si chiar fac si eu azi unul:D
|
Quote:
|
LSD :
- se pot face din orice material care se deschide pe lateral si in sus . cateva exemple : Spoturile de lumina de la baie ( cele reglabile ) , clame ( sunt prinse daca privesti atent prin nit ) , foarfecele ( lipit prin nit ) etc. Trebuie sa stii cum sa privesti lumea ce te inconjoara si sa o adaptezi la ce ai nevoie ;) dupa aceea inventivitatea face restul :) ... |
super tutorial pt tub NOS dar cum scriu pe el NOS ?? cu ce ? marker sau scot la imprimanta logo?
|
|
Foarte mijto ideia cu tubul de NOS tineo tot asa!Am si eu o intrebare din ce pot face un eleron la macheta si inafara de poxilina si chit auto se mai poate face din altceva barile fata spate si pragurile?Multumesc Anticipat!!!!
|
ar merge sa faci un schelete al barii din cartele de telefon vechi ....le incalzesti le modelezi...dar tot la poxilina sau chit ajungi cu finisajele
|
Quote:
Quote:
|
Salut la toata lumea .Sunt nou in domeniu machetelor ,si as vrea sa sa intreb daca se poate face tuning pe o macheta cu scara de 1/64 sau 1/43......sunt prea mici?Cam cati cm au ?
|
Salut,se poate face daca ai rabdare dar sunt mici mai ales 1/64 , 1/43 are in jur la 10 cm acu depinde de model, se poate face pe ori ce scara vrei daca ai ambitie si rabdare :P
|
Foarte buna ideea cu tubul de NOS numa ca intrebarea este:
de unde fc rost de pix? |
de la magazin!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|