![]() |
2 Attachment(s)
Un eleron demn de invidiat
|
o sa pun cateva poze si eu cu masini din vaslui sa va dati si voi cu parerea .. o sa pierd maine cam o ora special ptr. asta .. chiar is curios ce o sa gasesc ...(sper sa prind si Dacia sport aia rosie despre care stie o tzara intreaga)
|
Re:
Quote:
priza aia nicimacar nu stiti dece a pus-o invers!!!!!!!!!!! :lol: Sa va zic eu: acest om este un mare basinos iar, gazele acumulate, normal trebuiau sa iasa pe undeva! ce ziceti? Merge? |
ba ce eleroane sunt alea ma? eu aveam parere buna despre francezi... dar vad k la ei e la moda eleronul de naveta spatiala! sau poate nu e eleron... o fi antena de la un sistem GPS mai invekit!
|
is urate eleroanele alea dar daca e sa ne luam dupa legile aerodinamicii, cu cat sunt mai lente masinile cu atat tre sa fie mai mare eleronul ca sa aiba eficienta. ganditi-va la F1 sau Indycar (IRL, CART) cu cat circuitul e mai lent cu atat eleroanele sunt mai mari.
asa ca din punct de vedere al aerodinamicii e mai ridicol un eleron mic la o masina de strada decat unul mai mare. |
1 Attachment(s)
Iasi kitch
pacat ca o iesit prost poza si nu puteti vedea sigla Renault si multe alte detalii faine .. oricum e racer mare ala ... am lasat masina mai moale sa-i fac poza si el o crezut ca m-o facut! :)) |
trebuia sa te apropii mai mult de el... ca nu se vede decat o dacie rosie cu spoiler si dungi albe... :P:P
|
m-am si apropiat ... dar ... o iesit in ceata .. fumeia-mea o facut pozele si nu prea stie ..
las ka aduk eu niste poze faine ...deocamdata era sa dau ortu` lla drumu de intoarcere inka suntem shokati de la patzanie .. |
HolySoul eu maine seara sunt in vaslui. daca vrei, mergem amandoi la vanatoare de kitch-uri :D
|
2 Attachment(s)
kitch de pe autovit....... :idea:
|
Re:
Quote:
|
la misto ... da un pm sa vorbim ...
|
Re:
Quote:
|