Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Kitch-tuning (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/58-kitch-tuning.html)

MC Mate 20-01-05 17:51

2 Attachment(s)
Un eleron demn de invidiat

HolySoul 21-01-05 00:36

o sa pun cateva poze si eu cu masini din vaslui sa va dati si voi cu parerea .. o sa pierd maine cam o ora special ptr. asta .. chiar is curios ce o sa gasesc ...(sper sa prind si Dacia sport aia rosie despre care stie o tzara intreaga)

bix 21-01-05 00:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Dar de asta ce mai spunetzi ?
Am mai vazut cu priza intoarsa invers pe capota dar asha sincer niciodata ...

priza aia nicimacar nu stiti dece a pus-o invers!!!!!!!!!!! :lol:
Sa va zic eu: acest om este un mare basinos iar, gazele acumulate, normal trebuiau sa iasa pe undeva! ce ziceti?
Merge?

Toto - BOD 21-01-05 10:57

ba ce eleroane sunt alea ma? eu aveam parere buna despre francezi... dar vad k la ei e la moda eleronul de naveta spatiala! sau poate nu e eleron... o fi antena de la un sistem GPS mai invekit!

iasi_drifter 21-01-05 15:46

is urate eleroanele alea dar daca e sa ne luam dupa legile aerodinamicii, cu cat sunt mai lente masinile cu atat tre sa fie mai mare eleronul ca sa aiba eficienta. ganditi-va la F1 sau Indycar (IRL, CART) cu cat circuitul e mai lent cu atat eleroanele sunt mai mari.
asa ca din punct de vedere al aerodinamicii e mai ridicol un eleron mic la o masina de strada decat unul mai mare.

HolySoul 21-01-05 21:25

1 Attachment(s)
Iasi kitch
pacat ca o iesit prost poza si nu puteti vedea sigla Renault si multe alte detalii faine .. oricum e racer mare ala ... am lasat masina mai moale sa-i fac poza si el o crezut ca m-o facut! :))

Toto - BOD 21-01-05 21:43

trebuia sa te apropii mai mult de el... ca nu se vede decat o dacie rosie cu spoiler si dungi albe... :P:P

HolySoul 21-01-05 23:26

m-am si apropiat ... dar ... o iesit in ceata .. fumeia-mea o facut pozele si nu prea stie ..
las ka aduk eu niste poze faine ...deocamdata era sa dau ortu` lla drumu de intoarcere inka suntem shokati de la patzanie ..

LaMishto 22-01-05 01:03

HolySoul eu maine seara sunt in vaslui. daca vrei, mergem amandoi la vanatoare de kitch-uri :D

fiderzen 22-01-05 09:31

2 Attachment(s)
kitch de pe autovit....... :idea:

alexutzu 22-01-05 09:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"fiderzen\"

mie sincer nu mi se pare KITCH asta,MI SE PARE TARANIME CURATA

HolySoul 22-01-05 11:03

la misto ... da un pm sa vorbim ...

MMihai 22-01-05 11:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"fiderzen\"

si cat are curajul sa ceara pe ea? :lol:

Logan`rulleZ 22-01-05 11:22

..

2 Attachment(s)
adevarat....tuning....a mai crescut puterea motorului cu un \"cal\" :lol: :lol:

tng 22-01-05 12:06

Doamneee ce panarama :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:21.

- Copyright 2026 4Tuning