![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
M8 este o variana de motorizare si de optiuni...la fel k M3, M5 etc...este diferit de 850, M8-ul...cat despre kitch...fiecare cu gusturile lui
|
Nu a existat si nu exista M8. Masina despre care ai pus date se numeste 850CSI. Din pacate este ft grea masina. Un M3 E46 nu prea discuta cu ea. De-abia de la 230 in sus ar incepe sa recupereze CSI-ul intr-o cursa.
|
vai ce aerieni pe 4tuning...seria 8 cu motor de 3l? M8? wtf?
a fost 840i V8 (286cp) , 850i V12 (300cp si 320cp) si 850CSi ceva gen 380cp sau undeva pe acolo imi scapa acum |
2 Attachment(s)
masina asta am vazut-o prin buc mai demult ...am gasit poze cu ea ....
|
misto..simpla si finutza
|
asa am vazut pe net. tocmai de'aia am intrebat
|
continuati postul la
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...961#post347961 |
E tare de tot M3-ul ala albastru....finut..:)
|
Arata ca o **** IMO. Jante de SUV si pleoape de-ti vine sa plangi... mie cel putin :D
|
1 Attachment(s)
Dacie tunata :arrow:
scz de calitatea pozei si rezolutia dar la telu meu merge sa dau zoom numai la rezolutia asta :sad: |
baa... veniti-va in fire .. in sfarsit , ce drak ii fac la un logan de 1.6 sa sara si el de 230 km/h
Acum merge cu 190 cu omv super 100 Ca m-a umilit un Pasat V6 TDI , sunt numa spume |
Quote:
ce drq pot sa ii fac la o nubira 1.6 dohc sa sara de 250 baieti? |
Quote:
|
nush care e faza cu seria 8...ala avea motor de 3000 pe ea...cu toate k voi ziceti ca are numai motorizari mai mari de V8
|
Quote:
Dar bad boy look arata cam urat pe un e46....:) Poate noi credem ca tu ai gusturi rele....dar faza e ca gusturile nu se discuta...:P;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning