![]() |
Re: Femeia .....
Quote:
mie chiar imi plac fetele(femeile) ... da` ziceam si eu o chestie adevarata ... nu am zis ca toate ... ca sunt si exceptzii ... da` majoritatea asa sunt (dezastre la volan) ... |
Computerele realizeaza ca operatorul e mai destept decat ele...
Just frate...de cate ori nu s-a intamplat k femeia sa va zica k va credeti mai deshtept decat ea? (Neconstientizand k asa si este) :):):) |
haha,asta-i adevarat..:D
|
Psycho ... nu isi mai face simtzita prezentza cu niste chestii mijto scoase de pe net ? :-P :-P :-P
|
ihimz zilele ce urmeaza ... k deocamdata ma refac dupa bucureshti ;)
|
femeia... ce-i rau la ea?
ca eu nu inteleg de ce va tot luati de ele... eu dak n-am femei cateva zile ma urc pe pereti :D:D:D asa k pt mine femeia e cea mai buna inventie de pe planeta asta ;) |
nieh .. cred k cea mai buna inventzie e bateria duracell .. keep going .. and going . .and going .... :D ...
|
mda ... lumea ar fi mult mai putzin interesanta fara femei ... asa ca ;)
|
dupa o intamplare petrecuta in ziua de azi...
chiar pot spune asa: NU INTELEG FEMEILE DE NICIUN FEL ! |
Woman's mind...the final frontier
|
.......Womans mind---> a paradise for her and e hell for mens
|
Quote:
sunt multi care au vrut sa inteleaga unele principii de functionare ale naturii si cand au aflat cu adevarat cum functioneaza au murit dupa maxim 1-2 ani deci nu s-au bucurat foarte mult de constatarea facuta... de ce trebuie sa le intelegem?cum ele nu ne inteleg pe noi(in unele cazuri) asa nu le intelegem noi(in unele cazuri)... gandeste-te daca ai intelege o fata total si ea pe tine doar fa un exercitiu de imaginatie...cum ar fii...iti spun eu o relatie foarte monotona...ptr ca daca nu exista gaga intre cei doi parteneri asa mai rar inseamna ca e o relatie perfecta si orice e perfect pe lumea asta are si dezavantajele lui nu...deci eu zic sa ramana fetele cu ale lor noi cu ale noastre...si nu trebuie sa ne intelegem asa indeaproape...ptr ca daca ne-am intelege si ne-am copia nu ar mai fi diferenta intre sexe(la mentalitate) |
Quote:
Lasati femeii ce-i al femeii~misterul. Ca nu cred ca v-ar place sa stiti chiar totul despre partenera voastra (si trust me, ca e mai bine sa nu stiti cateodata cam ce se petrece in capul unei fumele...);) |
Quote:
ma rog...de azi incolo ... kiar nu mai vreau sa ma mai chinui cu ele sa le inteleg... |
Quote:
in primul rand iti obosesti neuroni degeaba...si cand incepi sa cunosti femeia si instinctele ei iti da papuci sau ceva de genu... deci nu merita efortul ca fata sa inteleaga baiatul si vice versa! in schimb aici este si o parte in care poti progresa sa iti fie bine intr-o relatie si anume Arta Convietuiri In Cuplu... straniu sau nu o relatie calumea este intre 2 oameni care stiu sa convietuiasca in cuplu!daca incerci sa faci ceva in directia asta sigur relatia merge asta daca si fata incearca sa invete aceasta arta! spun cu parere de rau ca multi nu stiu sa se poarte cu o fata si vice versa si deci implicit sa traiasca intr-un cuplu...si asta trebuie sa dea mult de gandit cum si mie mi-a dat treaba asta de gandit... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning