![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
5 Attachment(s)
si de la mine... 8):arrow:
|
Quote:
multumesc mult ptr poze , e cel mai frumos cadou pe care il poate primi cineva pe forum . iata la ce am muncit 3 zile : https://www.youtube.com/watch?v=HCXgMn2oAS0 |
:shock:
GERMANIA :D |
Da` becuri d`alea albastre de ce nu are nexia asta cu bord electronic? :)
Germania masina....drumurile nu prea ;) |
4 Attachment(s)
cateva poze de la mine, cu bestia :D
enjoy:arrow: |
Superbaciune !
|
Multumesc pentru poze, masina da e Germania , am si sticker pe luneta cu D :))
|
superba masinuta !!! :twisted::twisted::twisted:;) sa moara fetiliii !!:))):2gun:
|
....:shock: n-am cuvinte...
|
Quote:
Quote:
|
Chiar arata bine te tot masina si din clip si merge bine :twisted: "portocala"
|
nu merge fenomenal....adica merge in parametrii unui motor de genu la varsta lui....sa nu va inchipuiti ca bat Lamborghini sau ceva :) e ok..pentru mine e suficient.
masina NU e pentru curse , repet...e ptr mine , nu vreau sa demonstrez nimanui nimic , de aia masina nu a participat la nicio cursa legala si nici NU va participa ! am altele de facut , reglabila , alta culoare , interior ...mai sunt multe...dar printre offroad si moto ma ocup si de ea. Ma bucur ca va place . :oops::oops: |
Ca sa vezi................a iesti cotetzul pe strada....
hahahaaaaaaaaaaaaa Trebuie sa fac si un filmuletz cu troaca mea chinezeasca acum ca ai facut si tu:P:P:P |
frumos filmuletzu.........cat despre masina ce mai poti zice :shock: apropo la ce culoare te gandesti???
|
Quote:
Pai merge jafu tau ?!!?!? sau faci film STATIC ?! :))))))))))))))))) MA GANDEAM LA UN GRI ....NEMETALIZAT. .....ACUM SA VEDEM...ACUM MA APUC DE INTERIOR , SAPTAMANA VIITOARE POATE REUSESC SA DUC BORDUL LA PIELAR ...SA L FACA IN PIELICICA :) :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning