![]() |
Re: Intalnirea Baimarenilor !
Cel mai bine ar fi sa se tina din saptamana in saptamana[doar o parere] .. sa ne cunoastem si noi utilizatorii acestui forum mai bine.. I`m in. :-)
|
+1 Ma bag si eu :)
|
Diseara pe la 6-7 la Cavnic in parcarea de la partie daca doreste cineva sa vina e binevenit, recomand cauciucuri de iarna .:wave:
|
oare dece ii asa greu??hai sa zicem o zi o ora si chiar daca pentru inceput nu o sa fim multi incet incet o sa se bage mai multi.
|
Quote:
|
Tocmai pana in Cavnic? Nu ma aventurez pana acolo ca nu stau prea bine cu motorina :))
Ziua, ora si locatia si vedem cum facem. Incet incet o sa se stranga lumea. De preferabil sa se anunte totul cu o saptamana inainte cel putin nu in ziua cutare sau cu o zi inainte ca omu isi mai face si planuri. |
da, ar fi stas sa ne intalnim, dar cum zice Soche sa fie treaba anuntata din timp
|
[QUOTE=huber_bm;1880609]da, ar fi stas sa ne intalnim, dar cum zice Soche sa fie treaba anuntata din timp[/QUOTE
Din timp prima data dupa aia ar trebui sa fie saptamanal o zi si o ora,atunci se stie si merge lumea . |
cindva se mai faceau intilniri dar acum cam toata lumea se trage pe........era frumos:sad::sad:
|
in timpul saptamanii nu prea vad cum s`ar putea, vineri ar fi cel mai bine.. inceput de weekend.. lumea termina cu serviciu/lic/faculta :lol:
|
Vineri seara ....parcare practiker dupa ora 23........ membri vechi stiu de ce ;))
|
Atunci vineri sa fie, dar totusi, judecand ca e deja iarna peste noi chiar orele 23 ? Dupa o zi de cursuri/munca eu zic ca ar fi bine si mai devreme undeva pe la 8-9 nu?
|
Quote:
Vinerea viitoare atunci , ca pe vremuri :P |
:)) Hope I can come
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning