![]() |
Re: Accidente īn Neamţ
Nu ati mai surprins nimic in ultima vreme?
|
A fost azi in fata la scoala de soferi Dialiv un accident soldat cu o victima .
|
Şi pe Fermelor a fost ceva că era coada pānă la girator MOL ... !
|
Accident in Roman, detalii si poze aici : http://ziarulderoman.ro/index.php/20...ada-cuza-voda/
|
azi accident intre un clio condus de un incepator si un astra. clio a pierdut controlul probabil din cauza vitezei, a intrat pe contrasens si a acrosat in spate o masina ce mergea spre tg neamt (in curba cu balaurul). polizia a dat vina pe ala cu clio. din fericire nu au fost victime, dar in fiecare masina erau vreo 7 persoane si in astra erau si 2 copii.
|
4 Attachment(s)
Grav accident Duminica seara in apropierea localitatii Baratca , soldat cu 5 victime. Cel cu Loganul s-a angajat in depasire pe linie continua si din cauza vitezei a parasit carosabilul intrand in coliziune cu un copac.
https://www.220.ro/o8ZDRE7SBx/Trist-Dar-Adevarat Attachment 1032076Attachment 1032077 Attachment 1032078Attachment 1032079 |
La cum arata loganul, soferul acestuia a cam apasat putin pedala de acceleratie..
Pacat. |
am inteles ca a fost azi un accident la spital?
|
Da, a fost azi un accident pe Orhei, la 100 m distanta de intersectie...
Un microbuz de transport persoane a lovit un Opel mai vechi, cu numar de SV. Opelul era lovit rau, microbuzl intrand in usa soferului...nu am poze... Sper ca soferul Opelului sa nu fi patit nimic, dar la cum era lovita masina...mi s-a parut destul de grav.. |
Am eu, dar tre sa descarc;)
|
naspa tare accidentul cu loganul....:(
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
urat si cu loganu si cu opel'ul
dar sa revin.. loganul, la cum arata, e clar ca era in blana serios cu el da na.. asta e... sa fereasca Dumnezeu |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning