![]() |
Re: Desenele mele: blue macca
bravooo , mercedesul nici nu zici ca`i desenat e poza direct ! bravo ,e tare rau
|
Foarte tare Mercedesul, hasura este senzationala :love:
|
foarte reusit mercu, nici nu aveam vreun dubiu ...
totusi, mi se pare stramba partea din stanga a desenului cu bmw-ul. |
frumos mercers:)
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
next... o natura, 206, 'cocosata', e30 |
CLS se anunta foarte frumos. Si BMW ii fain dar... rotiile spate dirijeaza masina? :lol:
206 ii realizat frumos, dar nu pe placul meu... Nu l-as fi facut deloc in stilul asta :rolleyes2 |
Natura e frumoasa, CLS-ul e foarte reusit si bine proportionat, va iesi frumos.
Peugeot-ul arata putin ciudat, parca e prea inalt, dar in rest e reusit. La E30 in afara de roata spate putin virata arata foarte fain, chiar imi place :) ..si cel alb pe negru. |
1 Attachment(s)
peugeot.ul e dupa o masina stock...ce vrei de la ea :P
[poate ca v.am obisnuit cu cele modificate, din orice punct de vedere] cat despre urs[ul cel comestibil], nici poza nu m.a ajutat prea mult in a nu 'vira' roata spate... si apropo, aici is treburi cu punct de fuga, balonaj, jante mai late decat pneu'... [m.am scos?] sau cine stie dom'le ce.o avea masina sub caroserie... poate o tehnologie noua care permite si virarea rotilor spate in scopul usurarii parcarilor, etc.:lol: |
:lol: Te-ai scos...
Dar cu Peugeot-ul, parca tot nu sunt convins. Adica, probabil din cauza blu'ei touch mi se pare ca-i modificata masina (buza fata insa este modificata, sigur :-P) |
Daca asa pui problema... da! te-ai scos :lol:. Intr-adevar e problema de balonaj si probabil unghiul in care roata sta, nici in poza nu e perpendiculara. Frumos E30-ul oricum ti-am zis ca mi-a placut mult .
@Evo, mie Peugeot-ul mi se pare doar putin inaltat si are aspect de Nissan Qashqai, dar e bine proportionat, e doar putina licenta plastica.:-P |
blue macca....nota 10+...
dar iti dau un sfat...foloseste un elipsar la roti....;) |
imi place mult e30-ul si 206 :x
|
206 a iesit foarte bine,dar e30-ul roata din spate este stramba!!
Daca nu este asa cineva sa ma corecteze... |
1 Attachment(s)
merci frumos tek_tm3 :D
of hai ca incepeti sa ma ofticati cu roata spate de pe m3:rolleyes2 asa ca schimb subiectul::D |
Superb!!! :love:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
- Copyright 2026 4Tuning