![]() |
Re: Br 40 Yul
ma,le omorati!
|
Mi se pare ca te-am vazut azi in Galati pe strada Brailei.Erai tu sau mi s-a parut?
|
cicisxn: aia nu e nimik. dak nu le dai jar nu merg bine!:D
GL91ANB: da eu am fost, pt k invat la facultate de mecanica, si fac drumuri zilnic. multa bafta! |
e cam vechi show-ul asta....
si vb lu' iulica....daca nu dam putin in ele se depune calamina si numai merg bn.... P.S.- frumos burn drace.... |
maine BIS! :D:D:D
|
Maine BIS unde si la ce ora? As veni si eu sa asist,fara participare :)
|
Quote:
|
Nu era mai bine la carrefour? Ca jos acolo stiu ca lucreaza aia si au santuri,etc
|
Poate si DACIA ;) bvo YUL o masina super okk e ff CLEAN ;) sa tii de ea ;) bftiuk
|
Am observat pe aripa dreapta fata o chestie care face nota discordanta cu masina. A fost vopseaua sarita pe acolo pe undeva si a fost acoperita direct cu vopsea. Am si eu la fel pe capota. La a mea se preteaza,dar la aia care e ingrijita chiar nu "merge".
|
vorbisem despre chestia asta mai demult.
am gasit vopsea identica cu cea a masinii dar e 2 mil litrul de vopsea! ce am incercat io acolo a fost sa vad dak pot sa gasesc un spray care sa se potriveasca. o sa o vopsesc pe toata cat de curand! multumesc Insanerzw |
la cuptor, in garaje nu prea mai este vreme de vopsit
|
Yaaaawn...vrum vrum. :D
Astept urmatoarele intalniri :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
o noua achizitie!:D
va anunt k pe data de 15 si 16 la braila va fi raliu si liniute! care aveti dacii cu "inima romaneasca dar intepata" ;) va rog sa veniti si sa participati! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning