Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Pro Street Tuning Event - Baia Mare 26.08.2007 (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/48472-pro-street-tuning-event-baia-26-08-2007-a.html)

Raul_bad 30-10-07 17:41

Re: Pro Street Tuning Event - Baia Mare 26.08.2007

Quote:

Originally Posted by steel_koncept (Post 1175506)
raul ia fi tu antena la mine te rog:)) e hai k glumesc da am o idee aveti voi motociclisti cumva un sef mai mare peste voi un consiliu ceva ce genul asta????? daca da atunci uite ma gandesc la un eveniment dedicat motociclistilor doar lor exclusiv.Ce ziceti liniute indemanare etc etc etc.Cred ca ma cunosti si personal si daca credeti ca vreti un eveniment de acest gen ne vedem la o berica si o punem la cale:))da la anu numai ca stii tu ce e mult strica si asfaltul nu il pot incalzi:))
da o facem daca exista cerere

Antena :D spune ca e super ok :-P

Urmeaza sa povestim noi cu cei de la Nord 6 raiders, si pe urma impreuna cu tine...:peace: ... poate shi cu fetele de la budoar :bunch: :drunk: facem ceva, ar fi chiar super ok...

Ramanem se pov pe subiectul acesta... E o idee geniala, ne-am gandit shi noi, dar tu deja ai experientza...

Pov noi... promit.

Numai bine,
Raul

steel_koncept 30-10-07 19:56

deci domnu Raul adik antena :)) considera ca am batut palma orienteazate tu in teren si gandestete la o data ceva de genul sfarsitul de mai si ca sa iasa super ok tre din timp povestit aranjat tot ma refer locatie sponzori publicitate pt ma gandesc ca doar pt motociclisti din baiamare nu tare pusca sunteti putini (aici ma incadrez si eu)ma gandeam la ceva gen nivel national sau macar transilvania motor show.Cind crezi ca ai o echipa cu care putem incepe sarim si noi si o dam gata fir-ar mama ei de treaba:)))
deci thinking

protuning 30-10-07 23:53

Quote:

Originally Posted by Raul_bad (Post 1174838)
Deci...

1- nu am spus ca noi am organizat... am spus ca a ieshit super bine...
2- imi pare rau de oradenii cu motoare, in locul tau nu ash incerca sa fac acelashi lucru...
3- nici nu vroiam sa-tzi schimb parerea, este o zicala dar nu are rost sa continui ...
4- nici nu am spus asta( citeste macar ce-am scris eu) m-am referit ca putem ajuta la disciplina la un astfel de show... (Vb. cu cei cu broscutele, de cate ori fac cate o parada ne cheama shi pe noi si iese super ok- incearca numai sa vb cu ei, nu cred ca e greu)

Acu adaug eu:

5- shi mashinile au facut liniutze alaturi de noi pe aeroport( in partea din spate) asta nu a mai spus-o nimeni, am shi poze daca vrei.

6- tu personal ai lipsit cam 2-3 ore din peisaj, nu ma/ne intereseaza ce-ai facut dar in acest timp nu ai organizat. A ramas un singur om care a trebuit sa faca cat de cat ordine.

7- Revino pe pamant ca suntem din Baia Mare si ar trebui sa putem organiza asa ceva impreuna, sau cel putin sa ne ajutam unul pe altu/ unuii pe altii.

Numai bine,
Raul

la punctul 6 m-ai dat gata!!!!:)):)):)) probabil tu ai organizat showul!!cu asta am incheiat discutia!istvan ti-a dat solutia!si mi se pare o idee buna!e foarte greu sa inpaci si capra si varza!!(adica si soferii care vin din tara si motoristii care vor sa se dea!)votez pt un show separat de motorciclisti!astfel sigur va atrage pasionati de doua roti din toata tara!!idee geniala!!

All times are GMT +2. The time now is 21:09.

- Copyright 2026 4Tuning