Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/48362-tari-masini-vazute-tg-jiu.html)

GTXR 21-07-08 01:12

Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu

vezi ca sunt poze mai in spate..

lowrider.STi 21-07-08 16:30

Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu

my bad...nu m-am uitat :D
despre ala e vorba...
ot: un nissan 350z negru,numere de germania...am o poza da nu se intelege mai nimic pentru ca era in mers...

Lukyan 21-07-08 17:00

Re: Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu

foarte frumos Z`ul...m-a lasat cu gura cascata.

Am vazut si Dodge Avenger negru aseara in parcare la Kauffland(era sa dea masina peste mine din cauza lui)

:< no pictures.

dragos1989 25-07-08 14:54

1 Attachment(s)
Supra din Tg. Jiu -de vanzare- 10 mii de euro..:shock: Care o cumparati mah? :lol: Deci exista 3 posibile explicatii: 1. are probleme mecanice,2.consuma prea mult si nu isi permite , 3. vrea sa isi cumpere bmw :))
Atentie la scriere!!

cristea_rotitza 25-07-08 18:39

4. tipu e de la Balta

manu_96xls 26-07-08 17:32

4 Attachment(s)
Pana am scos eu aparatu' din torpedou , a fugit.:x
Imi cer scuze de rezolutia pozelor, dar daca dadeam resize , nu se mai intelegea nimic.:D

lowrider.STi 27-07-08 00:04

daaaaaamn..
al doilea...asta cred ca era doar in trecere..

ionut18_2006 27-07-08 18:41

350z cel negru e al lu` cristi ruset ....iar cel alb cu negru e a lu` berzigheanu ... ;) l-am vazut si eu aseara si acum 2 zile am vazut si mercedes brabus s de a fost la siab anu trecut ...are motor diesel :( am vb cu proprietaru`, e din cluj si are tot pachetu brabus dar fara motor :(

florin_cars 27-07-08 20:17

Brabus DIESEL? :lol: ala e cu KIT Brabus sau a trecut pe la un tigan inainte :oops:

Quote:

Originally Posted by dragos1989 (Post 1662008)
Supra din Tg. Jiu -de vanzare- 10 mii de euro..:shock: Care o cumparati mah? :lol: Deci exista 3 posibile explicatii: 1. are probleme mecanice,2.consuma prea mult si nu isi permite , 3. vrea sa isi cumpere bmw :))

nu-mi dau seama din poza..dar nu e cu volan pe dreapta?
asta ar fi explicatia care justifica pretul...
si in TM era una cu volan pe dr..portocalie..gen F&F, de aia zic, sa nu fie din UK adusa ;)

lowrider.STi 27-07-08 22:47

am vazut un ml negru...de timisoara...avea pe jante,manere usi,numar,oglinzi,faruri,pe capota..etc...ceva ce parea aur...probabil era placat sau ceva de genu...acum nu stiu daca asa era..
am o poza dar imi face figuri telefonul...revin mai tarziu :D

florin_cars 27-07-08 22:50

priam de genul era un Jaguar din AR..tipu' a dat cateva mii de euro pe aparatul de placat, am vazut si eu ML-ul..crazy people :woowoo:

Sasha 28-07-08 10:07

Quote:

Originally Posted by ionut18_2006 (Post 1665127)
350z cel negru e al lu` cristi ruset ....iar cel alb cu negru e a lu` berzigheanu ... ;) l-am vazut si eu aseara si acum 2 zile am vazut si mercedes brabus s de a fost la siab anu trecut ...are motor diesel :( am vb cu proprietaru`, e din cluj si are tot pachetu brabus dar fara motor :(

dap... m`am intalnit si eu cu Berzigheanu si era cu masinuta:twisted: insa nu stiu daca e a lui sau nu....

Quote:

Originally Posted by lowrider.STi (Post 1665516)
am vazut un ml negru...de timisoara...avea pe jante,manere usi,numar,oglinzi,faruri,pe capota..etc...ceva ce parea aur...probabil era placat sau ceva de genu...acum nu stiu daca asa era..
am o poza dar imi face figuri telefonul...revin mai tarziu :D

l`am vazut si pe ala in fata la Anna :lol: oribil:no:

ionut18_2006 28-07-08 11:40

sasha , omu` a luat mercedes simplu si la modifcat la brabus sau ceva de genu' , dar nu si motoru`....in schimb , pretul la supra se justifica pentru ca are volanu pe dreapta . :P
Mod. edit: Mai usor cu off-tpoicul, ca de la un mesaj se ajunge la o pagina.;)

Sasha 28-07-08 12:38

Quote:

Originally Posted by ionut18_2006 (Post 1666068)
sasha , omu` a luat mercedes simplu si la modifcat la brabus sau ceva de genu' , dar nu si motoru`....in schimb , pretul la supra se justifica pentru ca are volanu pe dreapta . :P
Mod. edit: Mai usor cu off-tpoicul, ca de la un mesaj se ajunge la o pagina.;)

da ce ai domne' cu mercedesul? ca eu ma refeream la nissan :lol:

florin_cars 28-07-08 22:25

cred ca vroia sa-mi raspunda mie :oops:

All times are GMT +2. The time now is 06:23.

- Copyright 2026 4Tuning