![]() |
Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
vezi ca sunt poze mai in spate..
|
Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
my bad...nu m-am uitat :D
despre ala e vorba... ot: un nissan 350z negru,numere de germania...am o poza da nu se intelege mai nimic pentru ca era in mers... |
Re: Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
foarte frumos Z`ul...m-a lasat cu gura cascata.
Am vazut si Dodge Avenger negru aseara in parcare la Kauffland(era sa dea masina peste mine din cauza lui) :< no pictures. |
1 Attachment(s)
Supra din Tg. Jiu -de vanzare- 10 mii de euro..:shock: Care o cumparati mah? :lol: Deci exista 3 posibile explicatii: 1. are probleme mecanice,2.consuma prea mult si nu isi permite , 3. vrea sa isi cumpere bmw :))
Atentie la scriere!! |
4. tipu e de la Balta
|
4 Attachment(s)
Pana am scos eu aparatu' din torpedou , a fugit.:x
Imi cer scuze de rezolutia pozelor, dar daca dadeam resize , nu se mai intelegea nimic.:D |
daaaaaamn..
al doilea...asta cred ca era doar in trecere.. |
350z cel negru e al lu` cristi ruset ....iar cel alb cu negru e a lu` berzigheanu ... ;) l-am vazut si eu aseara si acum 2 zile am vazut si mercedes brabus s de a fost la siab anu trecut ...are motor diesel :( am vb cu proprietaru`, e din cluj si are tot pachetu brabus dar fara motor :(
|
Brabus DIESEL? :lol: ala e cu KIT Brabus sau a trecut pe la un tigan inainte :oops:
Quote:
asta ar fi explicatia care justifica pretul... si in TM era una cu volan pe dr..portocalie..gen F&F, de aia zic, sa nu fie din UK adusa ;) |
am vazut un ml negru...de timisoara...avea pe jante,manere usi,numar,oglinzi,faruri,pe capota..etc...ceva ce parea aur...probabil era placat sau ceva de genu...acum nu stiu daca asa era..
am o poza dar imi face figuri telefonul...revin mai tarziu :D |
priam de genul era un Jaguar din AR..tipu' a dat cateva mii de euro pe aparatul de placat, am vazut si eu ML-ul..crazy people :woowoo:
|
Quote:
Quote:
|
sasha , omu` a luat mercedes simplu si la modifcat la brabus sau ceva de genu' , dar nu si motoru`....in schimb , pretul la supra se justifica pentru ca are volanu pe dreapta . :P
Mod. edit: Mai usor cu off-tpoicul, ca de la un mesaj se ajunge la o pagina.;) |
Quote:
|
cred ca vroia sa-mi raspunda mie :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning