![]() |
Re: Probleme cu PC-ul
Quote:
si eu l-am gasit destul de greu. Nu am idee de ce se gasesc asa de greu niste convertoare audio :?: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Va multumesc pt sfaturi....am reusit cu programul lui DK....multumesc inca o data...de mult ma chinuiam sa repar chestia aia si nu imi dadeam seama cum
|
vezi ca problema ta era legata de windows.. e ceva necurat ;) Ai mare grija si fa-ti un backup...trust me.
|
am facut deja unul acum vreo 2 zile in urma....da nu stiu ce poate sa aiba de la window doar imi aparea si inainte sa il reinstalez...
|
am un acer aspire 5735z, are windows vista pe el, doar ca imi face probleme, ca sa ma conectez la net trebuie sa`mi instalez un program, dar cand vreau sa`l instalez imi apare o eroare pe tot ecranu, (pe fond albastru in care zice ceva de video, nu apuc sa citesc decat 3/4 cuvinte si apoi calculatoru se restarteaza), am mai patit asa o data cu alt laptop care il am, shi mi`am reinstalat placa video si a mers(windows XP), dar la asta care`l am acuma nu am idee ce ar trebui sa`i fac....pls help.
|
ai kit de instalare /reparare de la ei ? daca da..foloseste-l !
|
Quote:
|
Eroarea e de la program. Ce program incerci sa instalezi? Cum incerci sa te conectezi la net? LAN sau WIFI?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
are legatura cu driverele. Vezi daca ai instalate drivere de la WIFI .. daca da.. fa-le un update ceva.. si programul deasemenea trebuie sa fie destul de nou si mai ales.. COMPATIBIL CU VISTA.
|
Quote:
|
pai si ce.. e greu? eeehe.. in fine. Pt a trece la xp .. trebuie format c:\ ..and install xp :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning