Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Probleme cu PC-ul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/47781-probleme-pc.html)

andi_cimpean 16-04-09 18:39

Re: Probleme cu PC-ul

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2243645)
cum s-a rezolvat? ca am incercat 10 convertoare si nimic.

daca vrei iti pot trimite kit-ul pe mess;)
si eu l-am gasit destul de greu. Nu am idee de ce se gasesc asa de greu niste convertoare audio :?:

2fast4u_DK 16-04-09 19:09

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2224918)
ce legatura are monitorul cu webcamul? webcamul trebuie sa il legi/conectezi la UNITATEA CENTRALA!

@ ALL.. cand instalati un dispozitiv nou, PRIMUL SI PRIMUL LUCRU TREBUIE SA INSTALATI DRIVERE !!!! APOI CONECTATI DISPOZITIVUL !! De-aia nu merg toate.

webcamul este integrat in monitor si acesta are doar cablul dvi si un cablu usb care vine in unitate pentru functionarea usburilor integrate in monitor...si ca drivere am doar unul singur pentru monitor care nu cred ca include si cel pentru webcam

Quote:

Originally Posted by nck_xx (Post 2244060)
I'am dat si tot degeaba ca nu merge...la un moment dat imi aparuse ca facea verificarea si la C si la D....C'ul am reusit sa il defragmentez si nu imi mai apare....acum nu stiu cum sa fac sa defragmentez si D'u

Incearca cu TuneUp Utilities 2009

dolb 16-04-09 20:39

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2244334)
daca vrei iti pot trimite kit-ul pe mess;)
si eu l-am gasit destul de greu. Nu am idee de ce se gasesc asa de greu niste convertoare audio :?:

convertoare audio se gasesc usor! Insa fiserele lui Sasha erau ciudate... am incercat cu convertoare speciale pt amr si nu functionau! Am incercat si VLC sa le rulez sa vad daca sunt audio..si tot nimic. Am incercat cu dbpoweramp care e tare tare.. sound forge....si totusi .. nimic! Anyway... id-ul de mess : piesetuning . Merci

dolb 16-04-09 20:40

Quote:

Originally Posted by nck_xx (Post 2244060)
I'am dat si tot degeaba ca nu merge...la un moment dat imi aparuse ca facea verificarea si la C si la D....C'ul am reusit sa il defragmentez si nu imi mai apare....acum nu stiu cum sa fac sa defragmentez si D'u

auslogics disk defrag ;) cel mai simplist si foarte bun!

nck_xx 16-04-09 22:38

Va multumesc pt sfaturi....am reusit cu programul lui DK....multumesc inca o data...de mult ma chinuiam sa repar chestia aia si nu imi dadeam seama cum

dolb 16-04-09 22:40

vezi ca problema ta era legata de windows.. e ceva necurat ;) Ai mare grija si fa-ti un backup...trust me.

nck_xx 16-04-09 22:43

am facut deja unul acum vreo 2 zile in urma....da nu stiu ce poate sa aiba de la window doar imi aparea si inainte sa il reinstalez...

adytzy 21-04-09 13:47

am un acer aspire 5735z, are windows vista pe el, doar ca imi face probleme, ca sa ma conectez la net trebuie sa`mi instalez un program, dar cand vreau sa`l instalez imi apare o eroare pe tot ecranu, (pe fond albastru in care zice ceva de video, nu apuc sa citesc decat 3/4 cuvinte si apoi calculatoru se restarteaza), am mai patit asa o data cu alt laptop care il am, shi mi`am reinstalat placa video si a mers(windows XP), dar la asta care`l am acuma nu am idee ce ar trebui sa`i fac....pls help.

dolb 21-04-09 13:49

ai kit de instalare /reparare de la ei ? daca da..foloseste-l !

adytzy 21-04-09 13:50

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2253908)
ai kit de instalare /reparare de la ei ? daca da..foloseste-l !

nu am nici un cd, nimic nimic,

pHlow 21-04-09 16:19

Eroarea e de la program. Ce program incerci sa instalezi? Cum incerci sa te conectezi la net? LAN sau WIFI?

adytzy 21-04-09 16:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2254245)
Eroarea e de la program. Ce program incerci sa instalezi? Cum incerci sa te conectezi la net? LAN sau WIFI?

eu incerc wifi, is in italia si aici au astia un program( alice..), fara el eu ma pot conecta la net...(poza cu eroarea).

dolb 21-04-09 16:58

are legatura cu driverele. Vezi daca ai instalate drivere de la WIFI .. daca da.. fa-le un update ceva.. si programul deasemenea trebuie sa fie destul de nou si mai ales.. COMPATIBIL CU VISTA.

adytzy 21-04-09 17:00

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2254343)
are legatura cu driverele. Vezi daca ai instalate drivere de la WIFI .. daca da.. fa-le un update ceva.. si programul deasemenea trebuie sa fie destul de nou si mai ales.. COMPATIBIL CU VISTA.

daca as reusi sa ma conectez la net as reusi sa`i dau un update dar asa trebuie sa descarc pe unu si sa mut q cardu pe celalalt...apropo k sa trec de la vista la xp ce trebuie sa fac?

dolb 21-04-09 17:02

pai si ce.. e greu? eeehe.. in fine. Pt a trece la xp .. trebuie format c:\ ..and install xp :)

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning