![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
in ceea ce priveste ajutorul la munca masinii, sti k te poti baza pe mine, kiar dak schimb seria tot bmw va fi si frati mei KEZ si JHN si DPX au petrecut multe ore si le-am petrecut impreuna lucrand la masini asa k inca un urs in plus e bine venit.Scoate-o pe strazi k usor usor se fac toate :D bafta multa si astept sfarsitul saptamanii
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti??? sper sa nu te superi ca pun o poza cu masina mea...dar totusi suntem in aceasi galeata amun2:))) hai mai rpd si tu cu vopsitu..de abia astept sa vad ce iese....ca doar vor fi amun2 cu 2.5:) coupe-uri si cien site poate le infratim:)
|
Sper sa iasa 2 ursi grozavi!Abia astept sa il vad pe al lui Santos!Al meu va intra la vopsit probabil peste vreo 3 luni sau in primavara!
|
Quote:
si ce mod. ai la motor ? |
Am impresia ca e spatele de la Rieger GTS!Plastic original e vreo 250 euroi,fibra la Oradea 450-500 ron!
|
3 Attachment(s)
daca accepti un sfat,cred ca ar arata mai bine daca ai incerca sa faci un bodykit
cum e cel din pozele atasate |
2 Attachment(s)
Quote:
adika asta ca pe aox :shock: gts e ca pe fostul xxs:-P ps. sper sa nu fi gresit :x |
Quote:
BAFTA fratiorule EvLSant0S si la mai mare cu MASINUCA !! :lol: :-P |
Quote:
|
ink 48 de ore si o vad vopsita ...
nu mai am rabdare de abia astept weekendu asta |
pozeeeeeeeee :D
ca sunt mai curios ca tine :D |
poze vopsea ? planuri ? echipare ? plimbarica cu tractiunea spate ? pe cand :D
|
Quote:
planuri nici unul, vedem dupa acte ce bani raman si de abia de acolo incep planurile usor usor ,unul cate unul echiparea se va face de luni incolo plimbarica cu tractiune spate dupa acte sau sa vedem poate mai devreme .. mi s-a cam luat un pic de tot ca ieri am spart un motor ... :) in nici o saptamana de permis .. nu e tocmai bine :) nu a fost vina mea, distributia trebuia schimbata cu vreo 10.000 de km in urma .. dar tot ma ingrozeste gandu .. ca nu duce decat 30 de milioane toata operatia de reparare... ( motoru n-are legatura cu ursu e alta masina alta poveste despre care nu vbim, simteam doar nevoia sa zic ca e groaznic sa spargi un motor in nici o saptamana de permis, mai ales cand masina e a tatalui iar el nu stie ca i-ai luat masina :D,gata am incheiat discutia ) so .. weekendul asta poze cu masina :D dupa care sper sa dureze putin reechiparea |
un sfat.......... nu o incarca cu bari si alte prostii
simpla si cu niste rotii late si frumoase da mult mai bine orcum tu decizi bafta |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning