![]() |
Re: Indragostit pana peste cap ?
Quote:
|
Quote:
M-ai socat de-a dreptul cu chestia asta..... pai nu le bag sataru in gat la amndoi instantaneu (glumeam bineinteles....sau nu:oops: )? Cica tipa face garantat pasiune pt altu....pai daca e asa garantat ...ce pana mea mai iesi cu ea...tine-o incuiata in casa......Doamneeeee ....recitesc ce ai scris si tot nu pot sa cred....inseamna ca nu ai avut o relatie adevarata paa acum...sau ...nu stiu ce sa zic...nu v-a legat nimic daca ti sa intamplat asa ceva... |
Quote:
PAi ma Santosica...da cum le zice la fetele alea pe care le scoti in oras si pe drum pleaca cu altii..... parca...curve nu? |
Quote:
daca gagica cu care esti e ... proaspata (ca sa zic asa) si duci in cercul tau de prieteni (in care bineinteles e unu' mai aratos ca mine) bineinteles ca tipa incepe sa ... devina interesata de el !!! ps: poate ca formulasem prost cu "iubita" in postul de mai sus, da' daca e combinata cu tine...tot cam asa s-ar putea spune... |
Quote:
|
Quote:
|
yo asa patesc cand ma trezesti din somn.....o fi aceeasi senzatia? :lol:
|
clar nu ,
bine mai ery ,atunci povestim inainte sa ne apucam sa bem .. btw, sa pun niste poze pe aici , cu tine beat ? pe la jkv`u ? half naked ? don`t think so :P :D d`abia asteptam sa va vedem |
Quote:
|
......mustang dak face pasiuni ptr altii nu e fata knd e cu tine mai ales ptr prietenii tai....si dak mai exista ai prieteni kare sa se bage in seama si sa ii dea apa la moara ma jur k nush ce prieteni ai....asa k drop it mai bine......
ps: mai santos il acuzi asa aiurea pe ery :twisted: ntz ntz ntz baiat cuminte ca el..auzi :) :) |
Quote:
|
Quote:
|
hai ca am si io o intrebare la voi k sunteti mai mari si stiti mai multe :))
de ce maj fetelor cand iti zic "pa" dupa o relatie ce tinea de ceva vreme vor sa-ti ramana amice?? |
cam aiurea intrebarea ta ... ceva nu se leaga in fine! :) dupa o relatie faza cu "ramanem amici " e la vrajeala ! pt inceput e imposibil sa ramai amic./a cu cineva! ori nu vrei sa mai vezi deloc, ori intervine ura! poate dupa o perioada merge o relatie de amicitie dupa ce s-a uitat tot! :)
|
eh .. potzi ramane amici ... :)) dak mai umbli dupa ea ... sau ea dupa tine ... :P
in rest .. mai greu ... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning