Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia masina mea (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/47486-dacia-masina-mea.html)

aborigenu 08-06-08 18:50

Re: Dacia masina mea

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1578787)
eee asta e o treaba grea pt ca nu stiu cum sa aduc ambreajul la nivel cu frana si sa imi mai si cupleze bine treptele ca daca il cobor nu mai cupleaza chiar nu stiu ce sa ii fac,si apropo zi si mie ce se intampla cu masina mea daca i-am pus filtru sport si am ilocuit toba finala cu teava.o ajut sau e doar sunet si consum mai mare.

pai tocmai de-aia am zis sa te fortezi un pic
cat despre ce ai intrebat tu toate st aproape insesizabile daca vrei sa faci o treaba la filtru ala sport baga o galerie de camioneta si dc ai posibilitatea o kiuloasa comprimata. baga toba aia mai in interior asculta de lume

nu se poate consum mic , dc vrei consum mic baga un carb de 1300 cu jiglere de 1.25 daca vrei sa fie un pic mai sprintena fa ce am zis mai sus

ozn_yakuza 08-06-08 19:10

da am inteles mersi.

bolidu' 08-06-08 19:13

Quote:

Originally Posted by aborigenu (Post 1579190)
pai tocmai de-aia am zis sa te fortezi un pic
cat despre ce ai intrebat tu toate st aproape insesizabile daca vrei sa faci o treaba la filtru ala sport baga o galerie de camioneta si dc ai posibilitatea o kiuloasa comprimata. baga toba aia mai in interior asculta de lume

reteta asta o voi aplica eu......:D.........dar nu am galeria.:((

ozn_yakuza 10-06-08 09:52

cred ca azi rezolv treaba cu ambreajul si sper sa fie bine.

db_85_amd 11-06-08 21:54

3 Attachment(s)
ca in fiecare zi eram la lucru la bmw-uri iar azi a venit ozn la mine cu o bara de clio,sa o faca sa o adapteze la dacia lui.taiat cu flexu,chit fibra suruburi si nu in ultimul rand muuuulte injuraturi si..iata ce a iesit.bineinteles ca nu e terminata.de remarcat poza in care ozn ii citea barei din cartea cu descantece
:lol:.....glumeam,amesteca fibra pe plansa aia,doar isi gasise un loc super de a da cu fibra,pe capota septarului meu de piese:lol:

aditzu_adx 11-06-08 22:23

hmmm....frumos sunt curios cum o sa arate vopita rosu:D:D:D...bafta

Villy ATS 12-06-08 00:02

intrebare: la filtru de aer, nu se incinge chestia aia care ai improvizat-o tu si intr-un final tot aer cald trage??

db_85_amd 12-06-08 00:06

Quote:

Originally Posted by Villy ATS (Post 1585836)
intrebare: la filtru de aer, nu se incinge chestia aia care ai improvizat-o tu si intr-un final tot aer cald trage??

nu,eu la bmw la fostul motor aveam la fel burlan din ala de aluminiu si dupa un mers peste 70-80km/h daca opream si puneam mana pe el pot spune ca era ff rece,nu mai zic ca la peste 140 era gheata :lol:

bolidu' 12-06-08 11:10

iese mishto bara......astept sa o vad gata!

ozn_yakuza 15-06-08 19:14

o sa vina AMD cat poate de repede cu un filmulet si cu poze cu noile oglinzi , sper sa va placa ce vedeti si auziti.

aditzu_adx 15-06-08 21:16

ba nebune da-mi un bip cat de repede poti k sa vb despre volanu ala...ca eu nu mai am nr tau ...

joke 15-06-08 21:34

salut frumoasa culoare pe masinuta ta o intalnire pe la targ nu se face si pe la noi ca tu esti de mai mult timp pe aici poate stii mai bine.bafta

db_85_amd 16-06-08 09:01

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1592931)
o sa vina AMD cat poate de repede cu un filmulet si cu poze cu noile oglinzi , sper sa va placa ce vedeti si auziti.

iata pozele dar filmuletul nu se poate da,se aude fff urat,asa inregistreaza bietul meu telefon si nu are rost sa-l postez,nu are legetura si nici o relevanta cu sunetul real al tobei lui ozn.asadar pozele cu noile oglinzi

ozn_yakuza 16-06-08 10:15

mersi mult mihai lasa ca vedem noi cum facem.

si Joke e mai dificil pt ca suntem putinei astia din dambovita.

ozn_yakuza 16-06-08 10:26

joke uite adresa mea de mess. ozn_yakuza ca sa mai vb acolodar eu nu prea intru asa de frecvent dar vedem noi.

All times are GMT +2. The time now is 16:42.

- Copyright 2026 4Tuning