![]() |
Re: Dacia masina mea
Quote:
cat despre ce ai intrebat tu toate st aproape insesizabile daca vrei sa faci o treaba la filtru ala sport baga o galerie de camioneta si dc ai posibilitatea o kiuloasa comprimata. baga toba aia mai in interior asculta de lume nu se poate consum mic , dc vrei consum mic baga un carb de 1300 cu jiglere de 1.25 daca vrei sa fie un pic mai sprintena fa ce am zis mai sus |
da am inteles mersi.
|
Quote:
|
cred ca azi rezolv treaba cu ambreajul si sper sa fie bine.
|
3 Attachment(s)
ca in fiecare zi eram la lucru la bmw-uri iar azi a venit ozn la mine cu o bara de clio,sa o faca sa o adapteze la dacia lui.taiat cu flexu,chit fibra suruburi si nu in ultimul rand muuuulte injuraturi si..iata ce a iesit.bineinteles ca nu e terminata.de remarcat poza in care ozn ii citea barei din cartea cu descantece
:lol:.....glumeam,amesteca fibra pe plansa aia,doar isi gasise un loc super de a da cu fibra,pe capota septarului meu de piese:lol: |
hmmm....frumos sunt curios cum o sa arate vopita rosu:D:D:D...bafta
|
intrebare: la filtru de aer, nu se incinge chestia aia care ai improvizat-o tu si intr-un final tot aer cald trage??
|
Quote:
|
iese mishto bara......astept sa o vad gata!
|
o sa vina AMD cat poate de repede cu un filmulet si cu poze cu noile oglinzi , sper sa va placa ce vedeti si auziti.
|
ba nebune da-mi un bip cat de repede poti k sa vb despre volanu ala...ca eu nu mai am nr tau ...
|
salut frumoasa culoare pe masinuta ta o intalnire pe la targ nu se face si pe la noi ca tu esti de mai mult timp pe aici poate stii mai bine.bafta
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
mersi mult mihai lasa ca vedem noi cum facem.
si Joke e mai dificil pt ca suntem putinei astia din dambovita. |
joke uite adresa mea de mess. ozn_yakuza ca sa mai vb acolodar eu nu prea intru asa de frecvent dar vedem noi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning