Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

cmdbass 21-10-07 21:59

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2

ia citeste tu postul lui OmB* ........

andrey2003 21-10-07 22:04

1 Attachment(s)
:evil: :evil: :evil: :evil: dfhyfrthsgfdbogiudfgludfahg;adgadfg :evil: :evil: :evil:

sandrin 21-10-07 22:43

cred ca vine masinile voastre preparte de noi - part 3:D

bogo4all 22-10-07 00:02

Hai ca unii din voi o dati in nesimitire, de parca vi s-a cerut luna de pe cer. Ms si decat sa-ti bati joc mai bine renunt la serviciile voastre. Pa

Reme 22-10-07 01:08

2 Attachment(s)
bamse dc intrii pe 4tuning acilea uite-ti kadett-ul cum m-ai rugat tu! ti-am facut pe un kadett normal de pe net!

Hondarul 22-10-07 11:47

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 1160392)
pt hondarul....:-)

Multumesc frumos! Raman dator :lol:

dog99 23-10-07 13:26

6 Attachment(s)
salut.credeti ca ar putea iesi ceva din masina mea.astept lucrarile voastre.va multumesc:peace:

andrey2003 23-10-07 20:53

1 Attachment(s)
Parerea mea pentru inceput adu`o la stadiul care era cand ai cumparat`o (stock).. Acum e cam kitchoasa..
Apoi fa niste poze klumea si abea atunci apucate de tuning.. :)

P.S. As fi scos si dungile alea si reclamele de pe lateral.. dar.. leneee...

P.S.2. URASC RECLAMELE DIN DREAPTA PAGINI!!

bogo4all 23-10-07 21:22

Le-ai taiat curentu la saracii oamenii=)))))) Scz de Offtopic.

dog99 24-10-07 00:27

e masina firmei,stiu ca e cam kitchoasa dar asta e.iti multumesc f f mult pt poza,poate mai lucreaza cineva la ia,sa mai vad idei.va multumesc

andrey2003 24-10-07 09:59

e bine ca , constientizezi ca e kitchoasa..
Cu placere..

Bafta la dez-kitchuire! ;)

sNap7 25-10-07 16:32

1 Attachment(s)
lipsa de ocupatie ..

dilio 26-10-07 16:24

1 Attachment(s)
...........................

vlad_VSV 27-10-07 15:49

Domnule Jailbird

Quote:

Originally Posted by Jailbird (Post 1080872)
Pozele noi.
Altele mai bune... greu. N-am nici talent si nici o camera cat de cat. Vopseaua este cojita 75 % , de sici si aspectul general murdar / mat.
Revenind.
200 RON disponibili pentru :
Culoare - NEGRU , liber la dungulite, vinyluri... cu conditia sa fie portocalii / portocaliu + alb.
In PDF este bara fata si setul de praguri pe care vreau sa le cumpar + oglinzile laterale. Masina nu va avea Eleron spate.
Daca un moderator doreste sa primeasca cei 200 RON oferiti ca premiu pentru a ii oferi castigatorului ... cu mare placere, astept un PM.
Dead Line : 24 - 30.09.07

ce frumos suna la inceput , nu ? :x

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 1082773)
Cred ca esti singurul de pe acest forum care a cerut sa i se faca masina si ofera recompensa.. FELICITARI!!
Spor la modificat masina!! Va fi foarte tare neagra cu kitul Rieger.. SUCCES!!!

si singurul care a stiut cum sa prosteasca lumea pentru a fi sigur ca primeste masina modificata cat mai repede,felicitari omul meu ;)

Quote:

Originally Posted by Jailbird (Post 1116722)
Vlad & OMB astept detalii pentru transfer in privat. Felicitari ! iar asta era surpriza mea, primit amandoi ce am promis. Ce va fi in realitate... peste cam 6 - 8 luni e gata tot.
Va multumesc. O seara buna

si adica,ce? mai exact......daca nu poti sa iti ti promisiunea,macar nu prostii oamenii cu premii si alea alea,si ne mai miram de autores(si alte firme care dau tepe grosolane la po****tie)
esti un(mai bine nu zic,dar stii tu la ce ma refer)sper sa te razgandesti si sa imi retrag toate cuvintele despre tine,sau macar sa iti ceri scuze,daca mai mult nu poti face,noroc in continuare ;)

andrey2003 27-10-07 17:52

Chiar ma intrebam daca s`a tinut de cuvant.. Dar s`a dovedit a fi mare magar.. Macar nu mai promitea nimic si gata..

All times are GMT +2. The time now is 21:12.

- Copyright 2026 4Tuning