![]() |
Re: Supercing GT turbo
Men,unde draq ai mai vazut tu pe un reno 5 capota+masca NEGRE ! :shock:
|
la aia mai mari :)
handicapu dreq de masina curului....s-a blocat ceva la motor.... nu stiu ce...ori motoru ori cutia. ma pish pe ele fac cabrio... threadu asta o sa ramana in pom ceva vreme |
Quote:
nu dispera asa-i cu masinile astea de curse ,n-ai vazut probleme au si la formula unu :D |
fa-o mai repede sa ne alergam nitel :P
|
Quote:
|
Ala e "shokul" clasic de la dacie.Verifica-ti lambda,so fi dus draq !
|
am pus-o pe tester la reprezentanta renault de la noi , si nu arata ca ar fi defecta. as mai avea o alta intrebare : acest motor are regulator de presiune, sau acel regulator din capatul rampei de benzina are acel rol - el fiind actionat prin vacuum, trebuie legat printr-un furtun la capatul admisiei, ceea ce la mine nu este ? daca as vrea sa imi montez un regulator de presiune reglabil, cel cu ceas, ar trebui sa umblu acolo si sa dau jos acea supapa cu un arc (din interior) , sau sa montez auxiliar regulator dorit ? multumesc de informatii.
|
Mersul bogat poate fi din cauza regulatorului.
|
din moment ce nu e legat vacuumul de la regulatorul de presiune din capatul rampei cum te asteptai sa mearga? conecteaza-l si vezi daca mai merge bogat.
|
2 Attachment(s)
new stuff just in
check si cabrio-ul |
am desfacut motorul 1,8 16v... e salam.avea garnitura de chiulasa lipita cu silicon, cuzineti incalecati, arbore distrus, biela este probabil ovalizata. asta e... ghinion.
|
Nu imi plac vestile astea........trageam speranta la distributie sarita...cand il faci?
|
mi-am mai luat un reno19 16v la super pretz. are motor tzipla :))
se face rapid. am gasit si sistem multiclapeta. inca mai caut axe si fulii reglabile. |
Aha,deci nu e bine ca e tzipla !
Acum vrei sa il de-tziplesti ! |
Aha,deci nu e bine ca e tzipla !
Acum vrei sa il de-tziplesti ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning