![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
3 Attachment(s)
ochii magici a lui mr cat - ca sistem de evitare a bordurilor - acum pot sa montez si flapsul :D
|
3 Attachment(s)
si montorul pe care imi arata ce vede cu ochii magici
|
3 Attachment(s)
si multumiri celor care m-au ajutat in special pentru :D BTL :D
|
Super tare a iesit totul Laura,totul e lucrat ca la carte,adevarati profesionisti pt o masina extraordinara.Bravo
|
era cumva service in spatele blocului
|
Quote:
cred ca ar arata senzational pe mr cat |
se poate un mic photoshop cu jantele alea sa vedem cum ar fi aratat cu ele?:D
|
o sa fac in photoshop cind o sa am timp - asa de distractie - dar nu am de gind sa schimb jantele
si daca eram inca in cautare de jante tot nu luam jante care sa fie cu rosu pt ca e practic imposibil sa fie aceeasi nuanta si urasc sa fie rosu de mai multe feluri alaturat (inelul de la jantele de 17 - cele vechi era vospit cu vopseaua masinii) |
Quote:
|
Cred ca niste senzori de parcare ar fi fost mai practici.
|
Quote:
|
Quote:
ma gindeam sa pun asa ceva si in fata dar cu camerele e mai bine pt ca ma pot apropia la 5 cm de bordura fara sa o lovesc si asta e bine ca masina e lunga si nu imi place sa ramina cu spatele in trafic la parcarile oblice din oras |
Quote:
|
Quote:
|
se vede clar si la fixare se regleaza incit sa cuprinzi unghiul care iti convine
initial am vrut sa pun una in fata si una in spate dar pina la urma am vazut ca sint necesare amindoua camerele in fata cu timpul poate mai pun inca un monitor si camerre si in spate desi senzorii de parcare isi fac treaba f bine si oricum spatele nu il las mai jos cu mult in fata mai montez si flapsul si mai trebuie sa coboare din suspensii macar 2 cm si de aceea imi faceam pb de borduri |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning