Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html)

CED 20-07-08 08:23

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

3 Attachment(s)
ochii magici a lui mr cat - ca sistem de evitare a bordurilor - acum pot sa montez si flapsul :D

CED 20-07-08 08:26

3 Attachment(s)
si montorul pe care imi arata ce vede cu ochii magici

CED 20-07-08 08:35

3 Attachment(s)
si multumiri celor care m-au ajutat in special pentru :D BTL :D

adi.schumi_tm 20-07-08 12:17

Super tare a iesit totul Laura,totul e lucrat ca la carte,adevarati profesionisti pt o masina extraordinara.Bravo

riv_gms 20-07-08 12:48

era cumva service in spatele blocului

bmw_alpina 20-07-08 14:33

Quote:

Originally Posted by smc07 (Post 1651865)
O mica sugestie pentru jante.

cred ca ar arata senzational pe mr cat

Tzzantaru 20-07-08 14:58

se poate un mic photoshop cu jantele alea sa vedem cum ar fi aratat cu ele?:D

CED 20-07-08 19:39

o sa fac in photoshop cind o sa am timp - asa de distractie - dar nu am de gind sa schimb jantele
si daca eram inca in cautare de jante tot nu luam jante care sa fie cu rosu pt ca e practic imposibil sa fie aceeasi nuanta si urasc sa fie rosu de mai multe feluri alaturat (inelul de la jantele de 17 - cele vechi era vospit cu vopseaua masinii)

CED 20-07-08 19:42

Quote:

Originally Posted by gms-ul (Post 1654500)
era cumva service in spatele blocului

ne place noua sa lucram impreuna si sa ne si distram - cind terminam lucrul punem si service-ul in porbagaj

xxdadixx 20-07-08 20:31

Cred ca niste senzori de parcare ar fi fost mai practici.

adi.schumi_tm 20-07-08 20:59

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1655064)

Are si senzori de parcare :D

CED 20-07-08 22:23

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1655064)

in spate am 4 senzori cu ultrasunete si afisaj pe parbriz si sint ok dar distanta de la care isi pierd sensibilitatea e 40cm

ma gindeam sa pun asa ceva si in fata dar cu camerele e mai bine pt ca ma pot apropia la 5 cm de bordura fara sa o lovesc si asta e bine ca masina e lunga si nu imi place sa ramina cu spatele in trafic la parcarile oblice din oras

Tzzantaru 20-07-08 23:20

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1655006)
o sa fac in photoshop cind o sa am timp - asa de distractie - dar nu am de gind sa schimb jantele
si daca eram inca in cautare de jante tot nu luam jante care sa fie cu rosu pt ca e practic imposibil sa fie aceeasi nuanta si urasc sa fie rosu de mai multe feluri alaturat (inelul de la jantele de 17 - cele vechi era vospit cu vopseaua masinii)

pai doar in ideea de a vedea cum ar fi stat pe Mr Cat.ne clatim si noi putin ochii.

xxdadixx 20-07-08 23:23

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1655192)
in spate am 4 senzori cu ultrasunete si afisaj pe parbriz si sint ok dar distanta de la care isi pierd sensibilitatea e 40cm

ma gindeam sa pun asa ceva si in fata dar cu camerele e mai bine pt ca ma pot apropia la 5 cm de bordura fara sa o lovesc si asta e bine ca masina e lunga si nu imi place sa ramina cu spatele in trafic la parcarile oblice din oras

Si merge? Nu trebuie cumva reglata lentila sa se vada clar de aproape? La departare nu mai vezi nimic, nu?

CED 21-07-08 08:14

se vede clar si la fixare se regleaza incit sa cuprinzi unghiul care iti convine
initial am vrut sa pun una in fata si una in spate dar pina la urma am vazut ca sint necesare amindoua camerele in fata
cu timpul poate mai pun inca un monitor si camerre si in spate desi senzorii de parcare isi fac treaba f bine si oricum spatele nu il las mai jos cu mult
in fata mai montez si flapsul si mai trebuie sa coboare din suspensii macar 2 cm si de aceea imi faceam pb de borduri

All times are GMT +2. The time now is 18:05.

- Copyright 2026 4Tuning