Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/44061-roman.html)

buddy_lexx 20-01-09 23:01

Re: Roman

heh incepe sa`mi placa ce se intampla prin judetu asta.. :D
bvo voua celor din roman k aveti asemenea intentii ..sa va ajute dumnezeu sa le si indepliniti!
eu si restu prietenilor mei din Katana vom fi prezenti si vom ajuta care cum poate!:D

scturoag 20-01-09 23:23

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1997202)
heh incepe sa`mi placa ce se intampla prin judetu asta.. :D
bvo voua celor din roman k aveti asemenea intentii ..sa va ajute dumnezeu sa le si indepliniti!
eu si restu prietenilor mei din Katana vom fi prezenti si vom ajuta care cum poate!:D

Multumim foarte mult ! :) sper sa iasa ceva frumos cu ajutorul vostru , si uite asha sper sa inainteze comunitatea tuning din romania :X :D

morpheusmaster 20-01-09 23:42

Cu o doza mare de inconstienta...:) spun urmatoarele:
Pe vara lui 2009 avem de gand sa organizam in Roman o mare intalnire 4tuning. Un 4tuning Event, in care o sa ne cunoastem toti pasionatii de tuning din Roman (o sa ne cunoastem noi intre noi astia din Roman cu vreo 3 sapt inainte de event...sa vedem care suntem si organizam)...iar daca o sa fim cativa acolo, o mana de oameni...sa va invitam pe cei din Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Botosani si toti cei care doresc sa vina INDIFERENT DE CLUB la un ExpoEvent (nu o sa avel loc unde sa facem indemanare sau drift...posibil un burnout show...un DbDrag daca o sa gasesc sa aduc pe cineva pt masuratoare)...stiu ca suna fantezist rau de tot...dar stiti cum se zice...it's so crazy it might work :)...si la o adica DE CE NU?

Restul sunt detalii...asta este agenda :) pe vara lui 2009.

scturoag 21-01-09 01:28

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1997315)
Cu o doza mare de inconstienta...:) spun urmatoarele:
Pe vara lui 2009 avem de gand sa organizam in Roman o mare intalnire 4tuning. Un 4tuning Event, in care o sa ne cunoastem toti pasionatii de tuning din Roman (o sa ne cunoastem noi intre noi astia din Roman cu vreo 3 sapt inainte de event...sa vedem care suntem si organizam)...iar daca o sa fim cativa acolo, o mana de oameni...sa va invitam pe cei din Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Botosani si toti cei care doresc sa vina INDIFERENT DE CLUB la un ExpoEvent (nu o sa avel loc unde sa facem indemanare sau drift...posibil un burnout show...un DbDrag daca o sa gasesc sa aduc pe cineva pt masuratoare)...stiu ca suna fantezist rau de tot...dar stiti cum se zice...it's so crazy it might work :)...si la o adica DE CE NU?

Restul sunt detalii...asta este agenda :) pe vara lui 2009.

La inceputul verii mai exact.
-Detalii mai multe pe parcurs , maine vom face o mica listuta cu invitati/participanti si event-urile care o sa fie , sa ne facem o idee pentru ca in Roman va fi primul meeting 4Tuning si trebuie pus bine la punct.
-Cei din orasele specificate de mai sus de MORPHEUSMASTER si au masini/motoare/atv modificate si sunt dispusi sa fie prezenti la meeting puteti posta aici sa ne cunoastem si sa vorbim despre meeting/diferite.
-Si multumim celor de la KATANA TEAM pentru sprijin.

Let's Rock :!::!::!: 8)

VaLeX 21-01-09 01:58

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 1997450)
La inceputul verii mai exact.
-Detalii mai multe pe parcurs , maine vom face o mica listuta cu invitati/participanti si event-urile care o sa fie , sa ne facem o idee pentru ca in Roman va fi primul meeting 4Tuning si trebuie pus bine la punct.
-Cei din orasele specificate de mai sus de MORPHEUSMASTER si au masini/motoare/atv modificate si sunt dispusi sa fie prezenti la meeting puteti posta aici sa ne cunoastem si sa vorbim despre meeting/diferite.
-Si multumim celor de la KATANA TEAM pentru sprijin.

Let's Rock :!::!::!: 8)

cu cea mai mare placere , putem fi "intermedierii" din Piatra , va vom ajuta cu ce ne sta in putinta , asteptam mai multe detalii cam ce ati vrea sa organizati , sa incepem incet incet sa punem la punct lucrurile.

scturoag 21-01-09 02:01

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1997473)
cu cea mai mare placere , noi si cei de la NSL Piatra Neamt , putem fi "intermedierii" din Piatra , va vom ajuta cu ce ne sta in putinta , asteptam mai multe detalii cam ce ati vrea sa organizati , sa incepem incet incet sa punem la punct lucrurile.

Maine o sa mai venim cu niste detalii sa ne facem o idee cat de cat.
Multumim inca odata pentru sprijin.

johnson 21-01-09 08:35

pe la Trei Iazuri ar fi perfect, cunoscatorii stiu de ce, eventual cu campare la cort peste noapte

Ali_ump 21-01-09 08:39

Aveti si sprijinul meu ca si Moderator ...si ca si membru fondator al KRT . Orice detaliu ...daca va pot ajuta cu cea mai mare placere!!!
Ma bucur ca in sfarsit ia si Roman-ul atitudine!
Va mai astept panaa atunci la Piatra Neamt sa ne cunoastem , sa stam de vb!

26WRC 21-01-09 13:27

nu stiu de ce dar am un feeling ca e un mare foc de paie, sper sa ma insel..

buddy_lexx 21-01-09 13:30

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1998357)

poi daca nici nu v`ati apucat de treaba si deja tu zici k-i foc de paie..mai dgra nu va mai apucati! nu-i usor..dar totusi..unde-i vointa ?

Ali_ump 21-01-09 14:13

Voi stabiliti un loc ...obtineti niste aprobari ...si eu va garantez ca ne vom strange cat mai multi!!! Eu vorbesc cu toti de pprin BC , IS, SV ca sa nu mai vb de NEAMT!
Va iesi ceva...va trebuie locatie cu parobare legala de la priimarie, aprobare de la politie, iar in mom in care aveti astea putem anunta intalnirea! Poate va ajunge si pe prima pagina la 4Tuning ;) NU e greu....asa am facut si noi!
Trebuie doar sa vreti!!!

scturoag 21-01-09 15:26

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1997673)
pe la Trei Iazuri ar fi perfect, cunoscatorii stiu de ce, eventual cu campare la cort peste noapte

Da johnson , 3 iazuri ar fi perfect .... pentru motoare , stiu , la totzi motociclisti le place pe 3 iazuri , dar pentru masini , nu prea avem ce face p'acolo , noua ne plac parcarile in general 8)

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1997679)
Aveti si sprijinul meu ca si Moderator ...si ca si membru fondator al KRT . Orice detaliu ...daca va pot ajuta cu cea mai mare placere!!!
Ma bucur ca in sfarsit ia si Roman-ul atitudine!
Va mai astept panaa atunci la Piatra Neamt sa ne cunoastem , sa stam de vb!

Multumim Alin , cat despre cunostinta , am vorbit cu MORPHEUSMASTER si ne intalnim cu 2-3 saptamani inainte sa facem "pregatiri" , pregatiri insemnand , sa ne cunoastem , sa vedem care vine si care nu , sa vorbim cu primarul , si sa vorbim si cu invitatii.
Respect.

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1998357)

Da , dar eu sunt genu de persoana , care daca vreau cu adevarat ceva , obtin , si bogdan si eu , o sa facem tot ce ne sta in putinta sa facem acest meeting.

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1998486)
Voi stabiliti un loc ...obtineti niste aprobari ...si eu va garantez ca ne vom strange cat mai multi!!! Eu vorbesc cu toti de pprin BC , IS, SV ca sa nu mai vb de NEAMT!
Va iesi ceva...va trebuie locatie cu parobare legala de la priimarie, aprobare de la politie, iar in mom in care aveti astea putem anunta intalnirea! Poate va ajunge si pe prima pagina la 4Tuning ;) NU e greu....asa am facut si noi!
Trebuie doar sa vreti!!!

De aprobari , o sa obtinem noi , intr-un fel sau altul , si de la politie si de la primarie , nah , poate nu pe prima pagina , totusi sa fie acolo , sa afle lumea poate vin si din alte orase decat cele mentionate mai sus, cu cat suntem mai multi cu atat mai frumos si mai bine. :)
Cum am zis si mai sus , azi ma apuc de o listuta cu niste idei , cand o termin o sa va aduc la cunostinta :)

Ali_ump 21-01-09 15:31

Asteptam ...si cu ce pot sa ajut , ajut cu mare placere!!! Te astept la Piatra la intalniri!

scturoag 21-01-09 15:36

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1998659)
Asteptam ...si cu ce pot sa ajut , ajut cu mare placere!!! Te astept la Piatra la intalniri!

Eu vin la Piatra cu cea mai mare placere , si vara trecuta si acum 2 veri , mergeam la Piatra regular , numai ca era meeting-uri cu Motoare , m-am intalnit cu baieti din piatra , johnson si ceilalti care nu stiu daca sunt pe forum , apoi la durau eram cu atv-ul , si m-am intalnit cu ei din greseala , erau cu motoarele , de intalnit , ne intalnim , lumea e mica :) daca o sa fie vreun meeting in perioada 13-27 februarie , spuneti-mi si mie , ca atunci am sa vin acasa , lasa-mi un pm cu id tau de messenger daca vrei :)

Ali_ump 21-01-09 16:32

Erau si meeting-uri cu masini ...nu te-a pus in tema Johnson? Pacat:) Las ca ma iau eu de el:)

All times are GMT +2. The time now is 12:55.

- Copyright 2026 4Tuning