![]() |
Re: Roman
heh incepe sa`mi placa ce se intampla prin judetu asta.. :D
bvo voua celor din roman k aveti asemenea intentii ..sa va ajute dumnezeu sa le si indepliniti! eu si restu prietenilor mei din Katana vom fi prezenti si vom ajuta care cum poate!:D |
Quote:
|
Cu o doza mare de inconstienta...:) spun urmatoarele:
Pe vara lui 2009 avem de gand sa organizam in Roman o mare intalnire 4tuning. Un 4tuning Event, in care o sa ne cunoastem toti pasionatii de tuning din Roman (o sa ne cunoastem noi intre noi astia din Roman cu vreo 3 sapt inainte de event...sa vedem care suntem si organizam)...iar daca o sa fim cativa acolo, o mana de oameni...sa va invitam pe cei din Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Botosani si toti cei care doresc sa vina INDIFERENT DE CLUB la un ExpoEvent (nu o sa avel loc unde sa facem indemanare sau drift...posibil un burnout show...un DbDrag daca o sa gasesc sa aduc pe cineva pt masuratoare)...stiu ca suna fantezist rau de tot...dar stiti cum se zice...it's so crazy it might work :)...si la o adica DE CE NU? Restul sunt detalii...asta este agenda :) pe vara lui 2009. |
Quote:
La inceputul verii mai exact. -Detalii mai multe pe parcurs , maine vom face o mica listuta cu invitati/participanti si event-urile care o sa fie , sa ne facem o idee pentru ca in Roman va fi primul meeting 4Tuning si trebuie pus bine la punct. -Cei din orasele specificate de mai sus de MORPHEUSMASTER si au masini/motoare/atv modificate si sunt dispusi sa fie prezenti la meeting puteti posta aici sa ne cunoastem si sa vorbim despre meeting/diferite. -Si multumim celor de la KATANA TEAM pentru sprijin. Let's Rock :!::!::!: 8) |
Quote:
|
Quote:
Multumim inca odata pentru sprijin. |
pe la Trei Iazuri ar fi perfect, cunoscatorii stiu de ce, eventual cu campare la cort peste noapte
|
Aveti si sprijinul meu ca si Moderator ...si ca si membru fondator al KRT . Orice detaliu ...daca va pot ajuta cu cea mai mare placere!!!
Ma bucur ca in sfarsit ia si Roman-ul atitudine! Va mai astept panaa atunci la Piatra Neamt sa ne cunoastem , sa stam de vb! |
nu stiu de ce dar am un feeling ca e un mare foc de paie, sper sa ma insel..
|
Quote:
|
Voi stabiliti un loc ...obtineti niste aprobari ...si eu va garantez ca ne vom strange cat mai multi!!! Eu vorbesc cu toti de pprin BC , IS, SV ca sa nu mai vb de NEAMT!
Va iesi ceva...va trebuie locatie cu parobare legala de la priimarie, aprobare de la politie, iar in mom in care aveti astea putem anunta intalnirea! Poate va ajunge si pe prima pagina la 4Tuning ;) NU e greu....asa am facut si noi! Trebuie doar sa vreti!!! |
Quote:
Quote:
Respect. Quote:
Quote:
Cum am zis si mai sus , azi ma apuc de o listuta cu niste idei , cand o termin o sa va aduc la cunostinta :) |
Asteptam ...si cu ce pot sa ajut , ajut cu mare placere!!! Te astept la Piatra la intalniri!
|
Quote:
|
Erau si meeting-uri cu masini ...nu te-a pus in tema Johnson? Pacat:) Las ca ma iau eu de el:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning