Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

tzestos 09-12-07 13:58

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

nu au incaput 2 cercuri mari si sincer parca imi place mai milt cu unu singur.parca e masina mai suparata(pt PYMP:P).bafta.frumos ST

Sl1V3R 09-12-07 20:05

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

Quote:

Originally Posted by Copacel (Post 1237591)
frumos tare focusu`..l`am mai vazut prin oras.A cui este ?

Este a unui baiat din Bucuresti a carui parinti stau pe strada cu mine.

donys 16-12-07 11:57

misto masinile.....bv baieti....

donys 16-12-07 12:20

6 Attachment(s)
super...........

Andrey_FL 16-12-07 12:21

hmmmmmmmmm.nice

donys 17-12-07 17:26

sal baiety.....o intalnire la axynia pe kand??????????

TheFasterMan 18-12-07 12:50

donys spune`ne si noua cine esti...sa stim cu cine stam de vorba:D

donys 18-12-07 19:00

Pai.....ma numesc Dorin,20 ani,onesti ,si as vrea sa vin si ue la intalnirile de la axinia.ce parere aveti de maisina mea?????

Sl1V3R 18-12-07 19:50

Salut, daca ai renunta la toate luminitele ar fi excelent ! La Dacie cel mai bine e sa o tii simpla: coborata + jante = efect maxim ! Fara accesorii de bazar care sunt de prost gust.

La motor vrei sa-i faci ceva ? Si la ceva ma refer la modificari serioase nu filtru si cap de toba :D

TheFasterMan 18-12-07 20:03

Hmmm...renunta la luminite si asculta parerea lui Dom` Silver.

donys 18-12-07 21:31

SILVER eu nu mai am luminitele alea daca vrei iti arat niste poze cu masina cum arata acum.......da si y idul tau

Sl1V3R 19-12-07 06:44

Atunci eu nu inteleg de ce nu ai pus pozele cum e masina acum. Oricum, ma repet si din punctul meu de vedere e valabil pentru orice masina: cu cat mai simpla cu atat mai bine !

donys 19-12-07 06:57

3 Attachment(s)
iam dat neonul jos.despre ce modificari spuneati???ce ias pute aface la motor??ceva serios???si niste stopuri clare unde gasesc???cum are D.I.V.

TheFasterMan 19-12-07 09:38

gasesti pe marasesti cum te duci spre adjud....au acolo

donys 19-12-07 09:57

ms mult...dar stii cumva cat costa???

All times are GMT +2. The time now is 17:19.

- Copyright 2026 4Tuning