![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
1 Attachment(s)
Quote:
|
frumos tare ursul....nu ai o fotografie si din spate???....
|
frumos.
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
salut
un kit pt un golf 4 la ce pret ajunge ? si daca ai ceva poze cu vreun model ms |
S-ar gasi ceva elemente de tuning si pentru un peugeot 407 ?
|
Quote:
|
Ma intereseaza: pleoape, fuste spoilere fata/spate,praguri, eleron luneta. Ai putea sa faci ceva dupa niste poze de pe un site nemtesc ? Problema este ca ti-ar trebui masina pentru matrite sau ai asa ceva ? Eu sunt din Bucuresti si este prea departe pana la Baia Mare.
|
1 Attachment(s)
Salut,
Ce crezi ca ar implica realizarea unui bodykit de tico in timp si bani ca acesta? ...ma rog cu exceptia farurilor si capotei care e prea de golf...:rolleyes2 Mersi anticipat! |
9 Attachment(s)
kia ceed
|
Frumos proiectul deabia astept sa vad finalul lucrarii poate imi conving si eu prietena de ceva modificari la exterior.Bafta!
|
1 Attachment(s)
Buna. Super tare proiectul de la cee'd. Am si eu un pro_cee'd si m-ar interesa cam la ce pret se ridica acel body-kit, si bine inteles daca se potriveste pe pro_cee'd. Asta e masinuta. :mrgreen:
|
2 Attachment(s)
m`ar interesa un body kit pentru astra g kombi, sa fie ceva unicat , ca niste pretentii... nu as vrea spoilerul spate cu plase sau cum au genul de masini kombi modificate... atasez si ceva poze... eventual daca ai avea timp sa-mi faci o schita...
am atasat o poza cu masina si una cu un spoiler spate.. cam in genu as vrea... spoiler fata ... astept poate ai tu ceva idei la fel si lateralele |
7 Attachment(s)
poze de luni
|
Capata forme...si nu asa forme superbe bravos, bafta in continuare! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning