![]() |
Re: !!!Events..show-uri Auto!!!
Si eu sunt prezent in ambele zile.
|
eu doar duminica,sambata sunt numai calificari parca
|
Eu zic pass si la asta :( .
|
Si eu o sa fiu prezent Duminica la Tm.
Care mai pleca duminica catre Tm? |
E criza mare dom'le, sa ma contrazica careva, dar parca am vazut acu' cateva zile intrarea 15 lei si amu' e 20, oare cat o fi duminica? :D
|
Poate moca :P sau 25 :lol:
|
hai baietii....cati suntem care mergem duminica? sau mai merge cineva? eu cu cine merg ?:rolleyes2
|
am fost aici in tm la real azi sa vad circuitul...e destul de ingramadit totul....cei care au fost la cluj si stiu traseu asta pot sa le zic ca e mai mic ...nu stiu unde se vor ingramadii masinile de tuning + sound pe langa circuit...inca nu era nimic aranjat decat cauciucurile de pe marginea circuitului
Sper sa tina vremea... momentan ploua(nu tare dar ploua) Revin maine cu niste pictures ;) |
Si acolo unde parcam? nu pt participat doar asa, e loc, eu am ajuns tarziu si nu am mai avut chef sa merg
|
nu stiu cu parcatu...pe acolo pe undeva :) eu o sa merg pe la ora 9 sa prind loc :)))))))))))
|
Hello guys,no cum ramane?eu plec sambata noaptea pe la 12 ca vreau sa merg si prin targul de masini si na,pe la 10 sper sa fiu si eu acolo la event,cum ne adunam?
|
eu din cauza ca nu am cu cine sa merg de aici, voi pleca la arad la bunamea iar de acolo merg cu taicamio pana in Timisoara, ma duce el pana acolo..... sper sa ajung acolo pe la 9 - 10 :|
|
Hai mai , e mai mic ca la cluj?!? Nush ce o sa fie atunci , ca drifturi la viteza mica is deageaba .... da nu ai vazut , mai era loc pt tuning si car audio ca am vazut ca scria intr un event ca nu o sa lase decat 20 de masini la tuning
|
Am venit de la drift acum 10 minute...a fost bestial...au ars astia la gume ca eroii...desi e mai mic ca la cluj traseul e la fel de spectaculos, gandit bine...+a tinut si vremea desi a fost innorat nu a plouat ;)
Veniti cu incredere ca merita Poze pun mai incolo daca gases pe aici un card reader ca nu am cablu de date cu mine la tm :( |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning