![]() |
Re: Ramnicu Sarat
da ma deocamdata pentru 2 masini atat.. restu' care vor o sa se stabileasca atunci ;)
|
Quote:
|
nu va aruncati aiurea inaite acest k un club nu inseamna numai un parasolar si un stiker e ceva mai mult implica niste reguli si niste cerinte asteptati mai intai sa ne cunoastem si sa vedem cu cine avem de aface ,cine stie poate nu putem fi compatibili sau poate k nu avem cu ce...(acest club vreau sa insemne pasiune nu doar fala k fac parte dintr-un club)mai bine 5 si pasionati decat 15 "stok'' si cu parasolar ASA K TE ROG FAST SA NU TE GRABESTI parasolare se pot face orcand iar deciziile le vom lua impreuna
|
Quote:
|
sper ca si bosorogii cu apucaturi infantile au loc pe langa voi ...
SI ...bagati la cap ce spune ZID ca ,stie el ce zice |
bai baieti voi stiati ca in bucuresti este un club cu acelasi nume ca al vostru?
|
Quote:
|
Quote:
|
bun atunci,bv voua si edi ciocu mic ca nu am zis in nume de rau
|
Quote:
te atacasi ?!?!? nu-i cazu |
1 Attachment(s)
cozmin23 :credeai ca suntem asa nebuni sa furam un nume de club
acesta este o filiala a clubului din bucuresti ,acestea ne vor sprijini in toate initiativele pe care le vom avea vor veni periodic la intrunirile noastre si sper k si noi la ei imformatii gasesti si aici www.sr-club.ro iar acestea sunt membri din buc printre care si eu |
eu nu am zis in nume de rau,ma bucur ca sunteti afiliati la un club mai mare pt ca asa se va putea auzi mai repede de voi.succes in continuare
|
saitu da e in constructie pt ca am vrut ceva mai diferit dar vezi k forumul e functional , si chiar nu te iau in nume de rau ,ma bucur k sa ridicat aceasta problema k sa nu se inteleaga gresit ;)
|
Quote:
|
Quote:
cu ce veneai in rm ,inainte ?nu trebuie sa iei ce am zis cu rautate ;eu ma refeream la faptul ca nu masina este totul la asemenea intalniri ;imi cer scuze daca te-am ofensat dar,mersul pe jos nu e o rusine si face bine la siluieta |
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning