![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
Sang Yong sigur angajeaza oameni de pe strada. Toate masinile zici ca sunt facute de un designer beat, orb si ciung de o mana.
|
Quote:
|
nu ma pot decide intre 206 sedan si bmw 1
|
Quote:
nu comentez daca e urata sau nu (frumusetea e in ochii privitorului) insa farurile de la logan numai mici nu sunt |
m-am gandit sa mai refulez putin, deci:)
VW Polo Sedan - in ochii mei bate la fundic 206 sedan. masina asta provoaca repulsie. Nissan Tiida - prea ingusta, prea scurta, prea inalta. nu tu o forma fluida, nu tu 2 elemente macar sa se completeze, nimic. Dacia Sandero - moaca de megane, spate de ceva nissan, usi de logan, interior de logan. la fel ca si modelul din care se inspira: inutil de inalta, din ce am vazut in poze probabil pozitia la volan va fi asemanatoare cu cea din Qashqai. aaa, da... oglinzi hidoase. Seat Cordoba - nu neaparat ca e urata... dar masina asta parca merge pe rulmenti (cam asta e diferenta dintre dimensiunile caroseriei si cele ale rotilor) Renault Laguna 3 - uratenie la superlativ, incercare total esuata de-a copia Citroen C6. |
a6-le e urat? nu mi se pare deloc, e o masina eleganta cu linii mai mult decat ok.
daca tt-ul ti se pare urat, iti spun din inima ca nu stii ce e frumos...cel mai apreciat lucru la tt, de majoritatea oamenilor, este designul...e o masina foarte frumoasa, nu are ce cauta pe asa un thread...cand aici e vorba de masini urate... |
da si 206 sedan nu are nici o treaba cu designul , i-au lipit acolo spatele numai sa se afle in treaba
|
Quote:
|
ce e cearta asta cu fiat multipla si albea ca`s urate ? fiatu albea este o masina foarte frumoasa iar multipla are un design foarte deosebit , pentru voi sunt urate ? si fiatu 500 tot urat e nu ? hai frate schimbati-va stergatoarele la ochi , sau aveti bad boy si vi se limiteaza vederea ? nu exista in lumea asta masina mai frumoasa ca o italianca , degeaba vorbiti aiurea si ce-i cu faza cu lancia ? vreau sa vad si eu o lancia urata , nu inteleg frate ce-i cu injuriile astea la adresa italiencelor , daca voi preferati bmw sau audi nu inseamna ca restu sunt praf , dupa mine printre masinile urate se afla golf 4 , arata ca un kart de golf , hai sa fim seriosi , scuze pentru off-topic dar nu va inteleg pe unii ....sa nu va placa e una dar nu cred ca tre sa jigniti atat masinile cat si proprietarii de astfel de masini , eu cred ca ultimele modele de bmw-uri sunt urate cu spume ... parerea mea si sunt multe altele dar asta nu inseamna ca trebuie sa vorbesc urat despre ele la fiecare pas... un simplu nu-mi place ajunge
numai bine tuturor |
fiat multipla (imi place in special varianta veche) e o masina prea tare. foarte originala si foarte placut de mers in ea.
iar lancia thesis este o masina dupa care e imposibil sa nu te uiti cand trece pe langa tine. e superba si stopurile alea sunt pur si simplu criminale. si foarte originale. lancia e o firma care n-a dus niciodata lipsa de originalitate. iar fiat (ce-i drept nu am omor dupa albea) face masini foarte frumoase. exemplu: noul bravo si grande punto. sunt masini superbe |
Quote:
numai bine tuturor |
nu ii vorba ca fiat sau lancia fac masini frumoase , cum s-au dat exemple mai sus ci este vorba de un anume model in parte ...iar daca s-ar supune la vot daca fiat multipla este o masina frumoasa sau nu ..oare care credeti ca va fi varianta castigatoare.
|
"and the ugliest bug of the 21st century award goes to....(drums)...FIAT MULTIPLA" :))
|
e unul vad bmw x3 MULT mai urat decat Multipla. La fel si Touareg-ul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning