Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

ovidiu89 31-05-10 18:09

Re: Drobeta Turnu Severin

la multi ani grasule sa fi sanatos sa poti sa faci cat mai multe modificari la golf

Gangstah 31-05-10 19:42

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3405010)
la multi ani grasule sa fi sanatos sa poti sa faci cat mai multe modificari la golf

Multumesc...

Gangstah 01-06-10 15:48

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3405331)
Multumesc...

din cauza vremii total aiurea am fost nevoit sa sacrific o camera din apartament numai ca sa vopsesc bara de fata....sper sa placa!
azi am fost si am vorbit la vopsitorie...o sa ma coste 500 euro si sper ca pana la sfarsitul lui iunie sa reusesc sa o termin toata

Gangstah 01-06-10 20:07

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3407712)
sper ca pana la sfarsitul lui iunie sa reusesc sa o termin toata

pana una alta maine o sa slefuiesc si sa vopsesc grila fata deoarece este poroasa si nu imi place neam,si o sa ma apuc sa umplu golul de la haion unde era emblema vw...m-am hotarat sa las manerul in pace deoarece m-am saturat sa stau cu masina parca ar fi de la salubritate nevopsita si in 10 culori...a venit vara si simt nevoia sa am si eu masina aranjata sa ma pot lauda cu ea ...chiar nu mai am rabdare:evil::evil:

Gangstah 01-06-10 21:38

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3408394)
pana una alta maine o sa slefuiesc si sa vopsesc grila fata deoarece este poroasa si nu imi place neam...chiar nu mai am rabdare:evil::evil:

na ca o facui din seara asta :twisted::twisted::twisted:....mai incolo dupa ce se usuca vopseaua bine o si pun pe masina ca seamana cu un copil fara dintii din fata

robby_sev 02-06-10 04:09

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3408745)
na ca o facui din seara asta :twisted::twisted::twisted:....mai incolo dupa ce se usuca vopseaua bine o si pun pe masina ca seamana cu un copil fara dintii din fata

na ca pusasi si grila :)))) poate facem drumu ala k sa fie treaba treaba:))) hai k a iesit bine ;) imi place despre tine :)) Tuning by Gangstah ;))

Gangstah 02-06-10 09:37

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by robby_sev (Post 3409361)
na ca pusasi si grila...hai k a iesit bine....Tuning by Gangstah ;))

don't you wish your boyfriend was a gangsta like me...but he aint

ovidiu89 02-06-10 11:50

ce fel de chit ai folosit si de unde ai cumparat materialele?

Gangstah 02-06-10 15:27

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3409971)
ce fel de chit ai folosit si de unde ai cumparat materialele?

filbar de sticla...kit de fibra si kit normal
fibra o poti lua de pe net cu tot cu intaritor si rasina
kitul de la orice policolor sau magazin de vopsele auto;)

Gangstah 03-06-10 20:10

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3409652)
don't you wish your boyfriend was a gangsta like me...but he aint

de cand nu mai postez eu pe aici iar s-a golit forumul....hai fratilor si voi cu tuning la masinile voastre....

DJBOSS 04-06-10 00:14

Gangstah este criza :lol::lol::lol: poate deasta nimeni numai posteaza nimic cu modificarile facute,macar ai tu ce ne arata :D

Gangstah 04-06-10 01:38

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3414597)
Gangstah este criza :lol::lol::lol: poate deasta nimeni numai posteaza nimic cu modificarile facute,macar ai tu ce ne arata :D

maine sau poimaine imi vine asta.....

Gangstah 04-06-10 01:39

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3414690)
maine sau poimaine imi vine asta.....

apropo...multumesc si iar multumesc vlad din pitesti....nu imi vine sa cred dar omul prefera sa ajute un nevoias si un impatimit decat sa o dea la cineva pe bani mai multi:!::!::shock::???::shock::???::shock::???:

Lekio 06-06-10 15:38

pai ma HFV-ule tu ai dezmembrat toata masina si ai puso la punct nu crezi ca near fi rusine sa postam ca am mai schimbat un bec , am curatat tapiteria si am facut pana la rezerva ? :))

Gangstah 06-06-10 20:56

Quote:

Originally Posted by Lekio (Post 3420373)
pai ma HFV-ule tu ai dezmembrat toata masina si ai puso la punct nu crezi ca near fi rusine sa postam ca am mai schimbat un bec , am curatat tapiteria si am facut pana la rezerva ? :))

nu are de ce sa va fie rusine din moment ce voi macar stiti cum se schimba un bec si de schimba o roata....

All times are GMT +2. The time now is 20:16.

- Copyright 2026 4Tuning