Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club NUBIRA (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/41299-club-nubira.html)

nubira2ph 21-03-10 09:08

Re: Club NUBIRA

intradevar nu contest..dar nu trebuia spusa sub forma aia... suspensie sport pt daewoo nubira nu am gasit pe nici o pagina in romania .aveti ideei cunostinte....sau macar n iste arcuri sport...masina oricum este instabila .. si f usoara.te salut mutumesc de aprecier :)

banzay 21-03-10 09:32

Intradevar...pt nubira se gaseste ceva mai greu. Dar ia legatura cu userul Bolt, el am inteles ca si-a luat suspensie sport.

In rest...sa ne descretim un pic fruntile mai bine, daca si aici ne suparam, in viata reala ce ne mai ramane? :P Numai bine!

nubira2ph 21-03-10 10:24

corect .. tesalut mult respect

Bolt 21-03-10 10:33

Quote:

Originally Posted by nubira2ph (Post 3205007)
intradevar nu contest..dar nu trebuia spusa sub forma aia... suspensie sport pt daewoo nubira nu am gasit pe nici o pagina in romania .aveti ideei cunostinte....sau macar n iste arcuri sport...masina oricum este instabila .. si f usoara.te salut mutumesc de aprecier :)

masina nu este instabila nici stock dar tu ai facut-o asa pt ca ai pus jantele alea care i-au ridicat centru de greutate deci masina si-a pierdut stabilitatea optiuni sa o faci sport ai destule trebuie sa stiii sa cauti prima data daca vrei sa vezi cum se comporta cu arcuri sport si nu vrei sa spargi multi bani pe H&R Apex Spax si alte firme super bune poti incepe ft lejer cu arcuri de la FK cum am eu in combinatie cu un set de amortizoare pe gaz+ulei monroe...daca vrei ceva si mai bun poti opta pt arcuri H&R care sunt excelente dar si diferenta da bani este relativ mare...toata treaba este sa stii unde sa cauti+bani sa fie ca de gasit se gasesc destule...;) a si uite un link gasesti foarte multe aici http://www.europerformance.co.uk/pag...r=daewoonubira

nubira2ph 21-03-10 10:42

multumesc mult pt ajutor .dar am o rugaminte ca nu ma pricep ..cum fac sa comand de pe un site din anglia ? nu am mai comandat pana acu .

nt98adu 21-03-10 10:46

@Bolt, din felul cum posteaza un user, iti dai seama cand si daca trebuie sa dai replica sau nu. E apreciabil gestul tau, insa unii chiar nu merita sfaturi.
Cred ca se cunoaste faptul ca o suspensie sport pentru Nubira 2 costa 1200 euro, iar pentru Nubira1 500 euro. Asta include telescoape si arcuri. Cine are bani da, cine nu procedeaza asa cum am procedat eu.

Si e valabil pentru toata lumea cu Nubira care doreste suspensie sport: Indiferent ce arcuri pune-ti pe masina, amortizoarele trebuie obligatoriu pe gaz. Altfel e jale la gropi.

nt98adu 21-03-10 10:55

Quote:

Originally Posted by nubira2ph (Post 3204959)
se cearta baietasii astia cu masini bengoase si cu cel mai mare bun gust ...pe masina mea..ce sa va zic bai baietii soferia nu se masoara pe forum si nici puterea masinii..banuiesc ca aveti aproape vreo 30 de ani ... dar se pare ca degeaba.va salut baieti ,cu mult respect

Daewoo nu e o masina bengoasa baietas, insa daca vrei sa faci ceva la ea si nu stii asculta sfatul celor care din greseli au invatat. Faptul ca vii cu afirmatii nefondate, denota lipsa de informatii. Pentru asta te invit la lectura sau daca am gresit eu referitor la caii putere, anexeaza o fisa dino si eu plec capul in fata ta.;)

Bolt 21-03-10 10:56

1 Attachment(s)
sunt solutii sa iti faci suspensii sport de ramai gura casca hai sa iti arat ce a facut un maniac coilovers din amortizoare intarite de nubira + arcuri luate de la dezmembrari de la o masina sport..si uite asa si-a facut suspensie sport reglabila 5 cm :lol: cost total 200$

nt98adu 21-03-10 10:59

Cam despre asta e vb. ca sa nu arunci o caruta de bani pe fereastra, iar rezultatele sunt mai mult decat notabile.:lol: Totul e sa stii si sa vrei sa pui in practica.:-)

Stefy88 22-03-10 18:59

2 Attachment(s)
salutare oameni buni....ca tot veni vb de suspeni as avea si eu o intrebare:
ce ziceti 2 telescoape monroe gaz+ulei pt nubira II spate 150 ron ambele,nu noi bineinteles...falosite cam 10-20 mii km,se merita sau mai bine imi iau noi?

si niste poze cu protectiile pt praguri:D:D

nt98adu 22-03-10 19:16

Super frumos!:lol: Vreau si eu protectii de genul pentru praguri! De unde se pot cumpara?

Cat priveste telescoapele, verifica-le sa nu fie curse, inainte de achizitie. Daca sunt gaz-ulei si la banii astia, ar merita achizitia.

Bolt 22-03-10 19:23

din cate stiu eu nu sunt protectii din plastic sauceva care sa reziste in timp sunt din hartie...autocolant sau ceva de genu nu ? cat despre telescoape..sunt de aceas parere cu nt98adu la bani aia chiar merita

Stefy88 22-03-10 19:25

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3209601)
Super frumos!:lol: Vreau si eu protectii de genul pentru praguri! De unde se pot cumpara?

Cat priveste telescoapele, verifica-le sa nu fie curse, inainte de achizitie. Daca sunt gaz-ulei si la banii astia, ar merita achizitia.

ai PM!

Stefy88 22-03-10 19:28

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 3209625)
din cate stiu eu nu sunt protectii din plastic sauceva care sa reziste in timp sunt din hartie...autocolant sau ceva de genu nu ? cat despre telescoape..sunt de aceas parere cu nt98adu la bani aia chiar merita

sunt din autocolant dar este de calitate,ORACAL...mie imi plac mult...am gasit si de aluminiu...dar scumpe.....vreo 200 de euroi,speciale pt nubira...

cat despre telescoape...ramane de vazut....ma mai gandesc daca sa le iau noi...sau pestea...

nt98adu 22-03-10 19:55

Un telescop nou pe ulei costa intre 225 si 240ron. Eu zic ca daca sunt bune sa nu stai pe ganduri. La banii astia chiar e pomana!:idea:

All times are GMT +2. The time now is 15:20.

- Copyright 2026 4Tuning