![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
- Pinioane (cu 6 sau 7 viteze) - 35lei
- Sistem de franare pt spate pe saboti (tot sistemul) - manete - 25lei; brate - 25lei; saboti - 15lei - pedale - 35lei - Schimbator de mana - 50lei - schimbator la pinioane - 50lei - rulmenti - 2lei/buc ma refer la piese noi din magazin. astea la pret decent |
unii aveti biciclete la care eu doar visez :))
|
cum exista sectiuni cu scuterul meu, motocicleta mea, propun sa se faca o sectiune 2wheels vazand ca sunt multi pasionati pe aici.
|
Da, ar trebui.. poate facem si intalniri..
|
Quote:
Quote:
Dar trebuie să fie mulţi membrii activi.. Mie trebuie să-mi spuneţi care vreţi să ajutaţi şi care vă băgaţi.. şi se rezolvă.. |
Uitati baieti aici : https://forum.4tuning.ro/32-poate-inc...biciclete.html
|
Cam astea sunt piesele care stiu ca le-am stricat sau nu le mai am :
Janta RemerX Grand Rock – 35 ron Spite DT Revolution Black – 2 lei(buc) Nipluri DT Brass Negre 10 bucati – 4 lei <o>:p></o>:p> Pinioane Shimano CS-HG30 <st1:city w:st="on"><st1>:place w:st="on">Altus</st1>:place></st1:city> – 30 ron Schimbator spate Shimano RD-CT95 Altus – 45 ron Cablu frana Nokon – 10 lei Frana dual pivot Shimano BR-4500 Tiagra – 80 lei Pedale Wellgo LU-C4 – 20 lei Pe langa aceasta suma se adauga costul de reconditionare a cadrului! Sper ca in vreo 2 3 luni o fac!Doamne ajuta la iarna sa ma dau cu ea! |
3 Attachment(s)
Sa va prezint si eu bicicleta mea..:arrow:
voi reveni cu informatii si poze mai recente cat de curand... |
Mie imi place tare, dintre ultimele postate, ia imi convine cel mai mult :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poza cu noua mea achizitie (sa se vada tot:P)
|
Quote:
|
Ce parere aveti de bicicletele marca Drag ? sunt bune de ceva sau doar pretul e de ele...m-ar interesa un Drag F4M care costa 1900 de lei si nu stiu sigur daca isi merita banii de aia va intreb si pe voi, eu stiu doar ca e firma bulgareasca.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning