![]() |
Re: E36 - coupe SXL
Quote:
...deaia nu se merita mers la expo-uri,meeting-uri si alte concursuri facute peste noapte si nepregatite ca la carte (cel putin eu o spun din punctul meu de vedere) cel mai primordial lucru e ca masina este facut asa cum trebuie pt tine si pt ochii celor care stiu cum se face o astfel de lucrare (cuv proiect nu folosesc pt ca acolo deja vb despre chelirea masinii si sa o iei de la ZERO atat parte mecanica cat si electria...chei dinamometrice si lucruri si oameni de calitate) nu fi necajit pt o diploma si o cupa a carei culoare aurie sau argintie se va sterge dupa 2 ani de zile... premiul tau cel mai mare este in interiorul tau,in garaj si nu in ultimul rand oamenii care te-au ajutat sa au faci asa cum ai vrut si au avut rabdarea sa iti intelega ideeile si pretentiile pt ca stiu cum e sa merg sa te rogi de fiecare si sa cheltui bani pe monstre de culori si sa duci poze cu exmple la jante si alte cate si mai cate si noptile sa nu dormi si a2a zi sa fi chiaun de cap la servici :evil: o diploma cu nota 10+ si locul 1 o ai de la mine! |
1 Attachment(s)
Quote:
URMEAZA O FILMARE :D ........... |
|
Mike Will Made It!
|
|
1 Attachment(s)
Prieteni de mici...
|
Trebuia sa va tineti de mana ma :)) =)) , imbratisati
|
O masina superba si un video pe masura!
Respect si felicitari din partea mea :!: |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
multumesc din suflet pentru aceste aprecieri.. 2 poze de la 1 mai tuning fest |
Ai castigat ceva premium pt acesta BIJUTERIE ?
|
3 Attachment(s)
Quote:
Daca te referi si la altele , am luat locul 2 best rims la SAM2015 ! Multumesc pentru aprecieri :D |
M-am referit la aceasta de la 1 Mai, nu am stiut ca inca nu s-au dat premii.
|
10 Attachment(s)
poze poze :D !!!
|
Felicitari pentru masina si pentru premiile obtinute la 1 Mai Tuning Fest.
O masina foarte frumoasa si foarte ingrijita. Bafta in continuare si cat mai multe premii. |
Felicitari pentru felul in care ai aranjat masina !
C-am asa ar trebui sa arate un E36. Acum nu trebuie dacat sa te bucuri de ea....cu mare grija:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning