![]() |
Re: Fotografii artistice facute de voi
1 Attachment(s)
ia...ziceti...e artistica...e adevarat...nu prea e clara...dar mie imi place :X:X
|
daca avea o claritate mai buna ...era o poza deosebit de frumoasa...
pacat :( e facuta cu telef ? |
da cu telef e facuta....e fff veche :)) pe cand aveam eu k700i :)) .....si e si din mers.... dar ...e frumoasa cat de cat :o
|
zici ca a inghetat camera:))
|
3 Attachment(s)
de plictiseala pe la tara :lol::lol:
pisica s-a rusinat din cauza camerei 8) sa incerce cineva de pe forum sa intunece primele 2 poze ..poate iese ceva mai misto :)))) |
haha cunosc zona:))
|
1 Attachment(s)
am incercat eu ceva.,,,
|
25 Attachment(s)
Daca tot nu vreti sa mai postati aici ( poate de frica / rusine :lol: cine stie ) ... o sa mai sparg eu un pic gheata cu niste poze de`ale mele mai recente...
1 - facuta ieri / plictiseala :) 2-4 - poze facute la cerere :) 5-8 - concurs Evl*Skillz 9 - New M3 :) 10 - MUG`u :lol: 12 - in drum spre faculta - 11,13-21 - poze facute / editate de mine *la cerere* prietene de prin Cj :) * poza lui Mikey a fost facuta intr`un studio profesional si ulterior editata de mine 22-25 - Poze Insane VTM Craiova ( mpa - fotograf ) ulterior editate de mine :) |
ce...fete dragute sunt in cluj, sunt materialiste?:))
|
ai prietena ! :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ma... eu inteleg ca nu va pricepeti multi la VT (cum nici eu nu ma pricep) .. dar nici la poze artistice ? :???:
ori editate... ori needitate (asa cum ies din aparat) |
2 Attachment(s)
uite si 2 poze facute direct cu telefonu`, nealterate in nici un fel, numai ca era telefonu` pus sa faca poze direct alb negru...
Sunt mai vechi pozele (de vreo 3 luni) dar ....daca tot tre sa fie artistice.... |
a 2-a poza era mai naspa dak era data cu culori:)
|
nu era frate, ca tot alb era totu, trust me... oricum, mie mi-au placut, sunt facute pe drum spre brasov...pe la sinca mica sau sinca veche ceva de genu`.... totu era alb....inclusiv copacii:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning